Argyris ρώτησε πριν 8 έτη

ΓΕΙΆ ΣΑΣ. ΕΡΏΤΗΣΗ 1.ΑΝΟΊΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ANDROID ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΊΔΙΟ ΤΟΥ GMAIL ΜΑΖΊ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΉΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΠΩΣ ΑΣΦΑΛΊΖΕΙ Η ΚΛΕΙΔΏΝΕΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΊΔΙΟ ΤΟΥ GMAIL; ΕΡΏΤΗΣΗ 2.ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ Ή ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΠΏΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΊΛΩ ΣΕ ΑΛΛΟ SMARTPHONE. ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ; ΕΡΏΤΗΣΗ 3.ΑΠΌ ΚΑΠΟΙΟ SAIT  (ΕΙΔΉΣΕΩΝ ΑΣ ΠΟΎΜΕ )ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΆΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΒΊΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΎΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΈΧΩ ΣΑΝ ΑΡΧΕΊΟ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΕΙΆ ΣΑΣ. 

7 Απαντήσεις

Alexx απάντησε πριν 8 έτη

Γεια σου φιλε.Ως πρως την πρωτη σου ερωτηση εγω θα σου προτεινα να κατεβασεις απο το Google play store το CM antivirus που ειναι ενα απο τα καλυτερα antivirus και στις λειτουργιες του σου δινει την δυνατοτητα να κλειδωσεις οποια εφαρμογη θελεις και να μην μπορει κανεις να την ανοιξει παρα μονο εσυ που θα ξερεις τον κωδικο.Δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα και αν δεν σαρεσει σβηστο.Φυσικα αν εχεις ηδη εγκατεστημενο καποιο αλλο antivirus καλο θα ειναι να το απεγκαταστησεις πρωτα και μετα να βαλεις το CM.

Alexx απάντησε πριν 8 έτη

Ως προς την δευτερη ερωτηση σου μπορεις να στειλεις ειτε τις φωτογραφιες ειτε τα βιντεο σου με bluetooth.Ενεργοποιησε το bluetooth σου και εσυ και αυτος που θελεις να τα στειλεις και μετα πηγαινε και ανοιξε την φωτο η το βιντεο που θελεις και στα εικονιδια που εχει απο κατω ακριβως θα βρεις αν ψαξεις λιγο την επιλογη μοιρασμα ,πατα την και μετα πατα το εικονιδιο του bluetooth και μετα διαλεξε την συσκευη που θελεις να το στειλεις.

Argyris απάντησε πριν 8 έτη

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ALEXX ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΚΆΝΕ ΕΝΑΝ ΚΌΠΟ ΑΚΌΜΑ ΔΙΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΆΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΘΈΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΆΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΤΟ ΆΡΘΡΟ "ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ  ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ " ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΌΝΕΣ. ΠΑΤΗΣΑ "ΛΉΨΗ " ΚΑΙ ΒΓΉΚΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. ΟΣΟ ΠΗΓΕΣ ΕΣΎ ΣΤΟ ΦΕΓΓΆΡΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΡΧΕΊΟ ΑΠΌ ΑΥΤΟΎΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΆΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΡΧΆΡΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΈΝΑ ΑΛΛΆ ΠΏΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΊΑ ΧΩΡΊΣ ΔΉΘΕΝ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ MOBILE ΜΕ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΌΧΛΗΣΗ ΓΕΙΆ ΣΑΣ. 

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Για ποια συνδρομητική υπηρεσία μιλάς και για ποια 2 ευρώ;

K-S S-K απάντησε πριν 8 έτη

Απλά θα πάτησε σε κάποια διαφήμιση τις περισσότερες φορές όταν είσαι με κινητό υπάρχει μια διαφήμιση download μπορείς να κάνεις copy paste όλο το άρθρο 

Argyris απάντησε πριν 8 έτη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. ΑΠΛΆ ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΆΡΤΑ ΚΑΤΕΒΆΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΔΏΡΟ. ΔΗΛΑΔΉ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΊΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΊΑ ΑΥΤΑ. 

K-S S-K απάντησε πριν 8 έτη

εννοείται πως όχι