Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Διάφορααποστολή email από iphone μέσω hubspot
Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου ρώτησε πριν 7 έτη

Χαίρετε. Ηθελα να ρωτήσω αν είναι εφικτό να σταλεί email από gmail μέσω της εφαρμογής hubspot από iphone 7plus, ώστε να έχω την ευχέρεια να βλέπω και την αναφορά ανάγνωσης.

Σας ευχαριστώ.

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνα,

Αν εγκαταστήσεις την αντίστοιχη εφαρμογή στο iphone σου, μπορείς να έχεις πρόσβαση στις υπηρεσίες που θες.

Η λειτουργία της είναι παρόμοια με την έκδοση για PC.

Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα σας. Εχω εγκαταστήσει την εφαρμογή στο κινητό και όταν την ανοίγω μου δείχνει τις αναφορές, μα για όσα email έχουν σταλεί από σταθερό υπολογιστή. Προσπαθώ να δω πως μπορώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή στο gmail στο κινητό και δεν καταφέρνω να βρω τον σχετικό σύνδεσμο. Μπορείτε να μου τον υποδείξετε? Ισως κάτι δεν καταλαβαίνω. Σας ευχαριστώ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα και καλή Ανάσταση,

Επειδή δεν έχω iphone και η εφαρμογή δεν υπάρχει διαθέσιμη για Android, αν μπορείς, στείλε μου κάποια screenshot με τις επιλογές που σου δίνει η εφαρμογή.

Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα κ χρόνια πολλά.

Στο παραπάνω θέμα που έχω αναφέρει, προστέθηκε ένα επιπλέον πρόβλημα, δλδ όταν ανοίγω ένα email από το κινητό, η εφαρμογή μου στέλνει αναφορά και στο κινητό αλλά και στον σταθερό υπολογιστή, ότι αυτό το συγκεκριμένο email ανοίχτηκε από τον παραλήπτη του email. Αυτό το παρατήρησα τις τελευταίες ημέρες και είναι τσεκαρισμένο ότι δεν έχει ανοιχτεί από τον παραλήπτη, μα μόνο από μένα. Ενεργοποίησα και απενεργοποίησα το κινητό, μα πάλι συμβαίνει. Ζητώ τη βοήθειά σας. Ευχαριστσώ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Κωνσταντίνα στείλε τα screenshots που σου ζήτησα παραπάνω για να λύσουμε το πρώτο πρόβλημα και μετά θα ασχοληθούμε και με το δεύτερο.

Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα σας. Πριν από 2 εβδομάδες, σας είχα θέσει 2 ερωτήματα. Το 1ο το παραβλέπω για την ώρα και επανέρχομαι στο 2ο παραπάνω ερώτημά μου που είναι το εξής: όταν ανοίγω ένα email ή από το κινητό μου ή από το pc, η εφαρμογή μου στέλνει αναφορά και στο κινητό αλλά και στο pc, ότι αυτό το συγκεκριμένο email ανοίχτηκε από τον παραλήπτη του email, ενώ αυτό το email έχει ανοιχτεί μόνο από μένα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή!!!
Επίσης όταν ανοίγω email που περιλαμβάνουν αποστολές και λήψεις μεταξύ εμένα και κάποιου συγκεκριμένου παραλήπτη, στην οθόνη του pc δεξιά, απεικονίζεται ένα ακουστικό τηλεφώνου και κάτω από το όνομα του συγκεκριμένου ατόμου, γράφει: "about..." και "contact timeline". Ομως αυτά, εμφανίζονται μόνο με ένα συγκεκριμένο άτομο που έχω επικοινωνία μέσω email. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο αυτό, έχει εγκαταστήσει αυτή την εφαρμογή στο pc του?