Βασιλης Παπαδας ρώτησε πριν 4 έτη
Καλησπέρα! Έχω πρόβλημα με αποσυνδέσεις στο WiFi (Vodafone 24mbps κέντρο Αθήνα ) όταν συνδέομαι με το κινητό (xiaomi redmi 4 pro). Το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στο σπίτι και όχι όταν συνδέομαι σε άλλα δίκτυα και έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και στον υπολογιστή που συνδέεται και αυτός ασύρματα ( to link tlwn722n). Επειδή έχω τσακωθεί με την Vodafone αρκετές φορές γιατί απλά αλλάζανε προφίλ και δεν μου στέλνανε τεχνικό όταν κάποια στιγμή το κάνανε είδε πρόβλημα στη γραμμή του ΟΤΕ. Μου είπανε ότι έφτιαξε και μου στείλανε και καινούριο μόντεμ (ZTE h108n). Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αυτές τις αποσυνδέσεις για να μπορώ να τους πω ότι υπάρχει πρόβλημα για να ξανάρθει τεχνικός; Διαβάζω για το network monitor των Windows και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνει. Ελπίζω να μην σας κούρασα και ευχαριστώ για το χρόνο σας! 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Βασίλη,
Το πρόβλημα υπάρχει μόνο με το Wifi; Αν συνδέσεις τον υπολογιστή ενσύρματα, δεν υπάρχουν αποσυνδέσεις;
Ρωτάω γιατί δεν λες ότι πέφτει η γραμμή σου, αλλά το Wifi. 
Αν όχι, τότε πιθανόν να είναι θέμα του ρουτερ. Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο Wifi και να κατεβάσεις ξανά τους drivers δικτύου του.
Αν χάνεται γενικά η πρόσβαση στο ίντερνετ, πέρα από την αντικατάσταση του ρουτερ που έκανες, μόνο ο πάροχος μπορεί να το ελέγξει. 

Dimitris 008 απάντησε πριν 4 έτη

Mήπως υπάρχει κάποιο splitter μεταξύ του ρούτερ και του τηλεφώνου ?   Αν ναι ,ίσως το splitter να θέλει αλλαγή.(δε μπορώ να σου πω με σιγουριά μία σκέψη είναι μόνο)
Αν όχι ,δε γνωρίζω κάτι σχετικά. Ούτε τί συστήματα έχει η vodafone

Βασιλης Παπαδας απάντησε πριν 4 έτη

Θα δοκιμάσω αύριο την ενσύρματη σύνδεση και θα σας πω αν και νομίζω δεν είναι θέμα WiFi. Splitter άλλαξα πριν κάνα μήνα 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Περιμένουμε νεότερα Βασίλη.