Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑποσυνδεση λογω fastpath?
DocFilm ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα σας. Εχω την εξης απορια, εχω στιγμιαια αποσυνδεση σε εναν απο τους 2 υπολογιστες μου (εθερνετ και οι 2 και καμμια αποσυνδεση απο τα wifi). Το ιντερνετ δεν φευγει ουτε απο ρουτερ ουτε απο το pc. ειναι μια αποσυνδεση των 30 δευτερολεπτων συνεχεια. εχω εξετασει τα παντα!!! Εχω αλλαξει και powerlinex2 και update το firmware τους. Ηθελα να ρωτησω μηπως μπορει να οφειλεται το fastpath για αυτο? Μου φαινεται λιγο περιεργο να το κανει μονο σε ενα δωματιο( γιατι εχω δοκιμασει διαφορετικες συσκευες απο την ιδια πριζα και μου το κανει αυτο). Αυτα ειναι τα νουμερα του ρουτερ μου να δειτε μηπως υπαρχει καποιο θεμα αν και το ψιλοβλεπω αψογο. (Αν ναι ενα interleaved θα το ελυνε και τι θα εκανε στις ταχυτητες μου)? (Απο υψηλο φορτιο, στο δωματιο αυτο εχω μονο το εν λογο υπολογιστη μια τηλεοραση και ενα λαπτοπ.)Ευχαριστω.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Αν το πρόβλημα ήταν συνολικό στη σύνδεση, όπως θα ήταν αν ευθυνόταν το fastpath, τότε θα εμφανιζόταν σε οποιαδήποτε συσκευή, όχι μόνο σε έναν από τους υπολογιστές.
Έχεις δοκιμάσει να αποσυνδέσεις όλες τις άλλες συσκευές πλην του υπολογιστή από τις πρίζες, σε περίπτωση που κάποια από εκείνες δημιουργεί με κάποιο τρόπο παρεμβολές?

DocFilm απάντησε πριν 6 έτη

Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα το μονο που εχω ειναι η τηλεοραση και ο φορτιστης του λαπτοπ. Λες να ειναι αυτα? Αν και μου φαινεται ακραιο και ειδικα να το κανει 1 φορα τη μερα.. Ποιος ο λογος? Μου φαινεται και ερωτώ και εσας μηπως η εσωτερικη καλωδιωση του δωματιου η ηλεκτρικη θα μπορουσε να φταιει?

DocFilm απάντησε πριν 6 έτη

Τωρα πλεον που εκανα update τα firmware των powerline ( τα οποια μου τα αλλαξαν γτ λεγαν πως τα 1α μηπως έφταιγαν), οταν αποσυνδεεται με τον ιδιο τροπο αντι να μου λεει dns server δεν ανταποκρίνεται χωρις να φευγει το ιντερνετ τωρα μου λεει κατι αλλο. σας το βαζω με σκριν κατω μηπως αυτη η αλλαγη μας βοηθησει να εντοπισουμε το προβλημα. ( btw αλλαξα dns οπως προτεινετε απο τον οδηγο σας)

DocFilm απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω.