p4n0s86 ρώτησε πριν 8 έτη

Έχω έναν εξωτερικό 1TB και την ώρα που είχα βάλει να κάνει ανασυγκρότηση αποφάσισα ότι είναι καλή στιγμή να καθαρίσω τα ράφια δίπλα απ' το γραφείο, που τον έχω επάνω. Δυστυχώς κούνησα το καλώδιο του (έστω και ελάχιστα) και λογικά έγινε αφαίρεση, χωρίς ασφαλή κατάργηση και μάλιστα πάνω σε defrag.

Τώρα τον συνδέω και μου γράφει ότι η συσκευή usb δεν λειτούργησε σωστά και δεν αναγνωρίστηκε από τα windows. Στο Disk Management δεν εμφανίζεται. Δοκίμασα και κατάργηση στη Διαχείριση Συσκευών, ότι προγράμματος βρήκα σχετικό, έκανα και reboot αλλά τζίφος.

Please πείτε μου ότι μπορώ να το διορθώσω χωρίς format στον δίσκο. Δεν έχω κάτι που δεν θα ξαναβρώ, απλά μιλάμε για σχεδόν 800GB αρχεία, που θα μου πάρει βδομάδες να τα ξανακατεβάσω.

5 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Στην διαχείριση συσκευών σου εμφανίζεται κανονικά με το όνομα της συσκευής; Δοκίμασες κατάργηση, reboot και μετά σύνδεση σε άλλη usb θύρα;

p4n0s86 απάντησε πριν 8 έτη

Στην διαχείριση συσκευών εμφανίζεται έτσι:
[IMG]http://i64.tinypic.com/ve3exc.jpg[/IMG]
Έκανα δοκιμή και με άλλη θύρα, αλλά τίποτα.

p4n0s86 απάντησε πριν 8 έτη

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν υπάρχουν και πολλά να δοκιμάσεις.
1)Δοκίμασε με διαφορετικό καλώδιο usb αν βγαίνει
2)Οι περισσότεροι, αν όχι, όλοι εξωτερικοί δίσκοι διαθέτουν και drivers, άλλο αν σπάνια χρειάζονται. Θα σου πρότεινα να ψάξεις στο site του κατασκευαστή και να τους κατεβάσεις

p4n0s86 απάντησε πριν 8 έτη

Τελικά κατάφερα να το διορθώσω, βγάζοντας το φορτιστή του (έβγαζα μόνο το usb) και αφού τον έβαλα στο front panel του κουτιού τον αναγνώρισε.