Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΑποτυχία εύρεσης ασύρματου δικτύου
Eleni Chatzivasileiou ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα σας

Έχω τον φορητό υπολογιστή της HP 250 G4 και έχω πρόβλημα με την εύρεση του ασύρματου δικτύου. Ενώ δούλευε κανονικά ασύρματα ξαφνικά όταν πήγα να μπω στο internet δεν υπήρχε σύνδεση. Προσπάθησα να κάνω αναζήτηση δικτύου κ μετά επιδιόρθωση αλλά ήταν αδύνατον. Πάνω στο laptop δεν υπάρχει κάποιο κουμπί που να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί την εύρεση δικτύου. Συνδέεται μόνο ενσύρματα. Τι μπορώ να κάνω;

6 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα.

Γενικότερα δεν ανιχνεύει κανένα δίκτυο;

Eleni Chatzivasileiou απάντησε πριν 7 έτη

Όχι

Patrick Matvei απάντησε πριν 7 έτη

Καλημερα Ελενη, καταρχας πρεπει ολοι να βαζετε λειτουργικο για να μπορει και η ομαδα να σας εξυπηρετει πιο γρηγορα και να μην χανομαστε σε γενικοτητες!

Δες εκει που ειναι το αεροπλανακι στο πληκτολογιο στην πανω σειρα εαν ειναι ενεργοποιμενο το airplane mode

Eleni Chatzivasileiou απάντησε πριν 7 έτη

Έχεις δίκιο, το λειτουργικό είναι Windows 7 Professional ×64. Το πάτησα το αεροπλανάκι αλλά δεν κάνει τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να διαγράφηκε ο driver από το ασύρματο; Αν ναι πως μπορώ να το διαπιστώσω κ πως μπορώ να το κατεβάσω?

Patrick Matvei απάντησε πριν 7 έτη

Αρα ενωνεται ενσυρματα κανονικα. κανε τα updates που υπαρχουν αυτες τις μερες και επανεκκινηση.Αν δεν διορθωθει το προβλημα κανε δεξι κλικ στο ασυρματο και μπες στο open network and sharing center-->manage wireless networks --> κανε κλικ στο δικτυο και μετα δεξι κλικ και διαγραφη. μετα ξαναδοκιμασε εαν βρισκει κατι και ξαναπερασε τους κωδικους.

Eleni Chatzivasileiou απάντησε πριν 7 έτη

Έγινε σε ευχαριστώ