Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑποχρώσεις πράσινου (αρχικά μπλε). Πως διορθώνεται?
Stavros Barbinos ρώτησε πριν 7 έτη

Έχω θέμα με την οθόνη του υπολογιστή  (μια TV SAMSUNG T23B350) όσον αφορά τα χρώματα, αλλά δεν αποκλείεται να ευθύνεται και πιθανόν προγραμματιστικό σφάλμα του υπολογιστή. Από την στιγμή που θα δείξει κάτι η οθόνη όσο χειρίζομαι το PC και μέχρι να το απενεργοποιήσω θα τα βλέπω όλα σε απόχρωση προς το πράσινο (αφού πείραξα της ρυθμίσεις της TV αλλάζοντας την πιο ενοχλητική για τα μάτια, απόχρωση μπλε). Έχω αλλάξει και εισόδους-εξόδους (από HDMI σε VGA, ξεχωριστά αλλά και ταυτόχρονα, αφαίρεσα GPU και έκανα σύνδεση απο την ΜΗΤΡΙΚΉ σε VGA αποκλείοντας να φταίει η GPU και πιθανώς να φταίει η τηλεόραση αλλά το γεγονός ότι στον πίνακα ελέγχου δεν υπάρχει η επιλογή "Οθόνη", όπως συνηθίζεται να υπάρχει (τουλάχιστον όσους γνωστούς μου ρώτησα μου είπαν ότι έχουν την επιλογή) με μπέρδεψε περισσότερο και δεν ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει. Μια βοήθεια ρε παιδιά, παρακαλώ πολυ! 
(Είχα θέμα από την στιγμή που σύνδεσα HDMI με το Steam σε ένα παιχνίδι της Valve και πάνω αριστερά, όποτε έμπαινα στο παιχνίδι, μου έβγαζε το παραθυράκι απο την τηλεόραση όμως (όπως είναι με την αλλαγή στα κανάλια π.χ. έβαζα το 8, εκεί μου δείχνει το νούμερο) και μου έδειχνε την επιλογή HDMI PC κλπ χωρίς να έχω κάνει source, απλά το πρόβλημα ήταν μόλις έβγαινα από το παιχνίδι όπου έμενε μαύρη οθόνη χωρίς να μαι άφηνε να δω (αν και λειτουργούσε κανονικά το pc π.χ. μια κλήση από skype θα ακουστεί αλλά δεν μπορώ να δω για να απαντήσω)  
WINDOWS 10 PRO N
GPU: AMD RADEON R7 200 SERIES
 

2 Απαντήσεις

Stavros Barbinos απάντησε πριν 7 έτη

Ξέχασα να πω πως το λειτουργικό του σύστημα είναι 64 bit

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Σταύρο.
Λόγω μεταφοράς του server θα κλείσουμε τις ερωτήσεις για 2-3 ημέρες.
Στο μεταξύ, προσπάθησε να δοκιμάσεις την οθόνη σου σε κάποιον δεύτερο υπολογιστή (πχ με κάποιο laptop), για να διαπιστώσουμε αν το θέμα είναι από την πλευρά της οθόνης ή από τον υπολογιστή.