Nasos Vas ρώτησε πριν 10 έτη

επειδή έχω στο σταθερό pc  σκληρό hdd και θέλω να το αλλάξω σε ssd αλλά θέλω να πάρω μια 32gb  για να αποθηκεύσω το λειτουργικό μόνο(win8.1)  για γρηγορότερο boot  και όχι προγράμματα (τα προγράμματα θα τα εγκαταστήσω στο παλιό εσωτερικό σκληρό)  μπορώ να το κάνω και τι πρέπει ακόμα να ξέρω?
ευχαριστώ εκ των προτέρων !

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Τεχνικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά θα πρέπει να θυμάσαι κατά την εγκατάσταση κάθε προγράμματος να επιλέγεις ένα φάκελο στον άλλο δίσκο.

Εντούτοις, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να αγοράσεις ένα τόσο μικρό δίσκο SSD. Με τα προγράμματα σε άλλο δίσκο, η μόνη βελτίωση στις επιδόσεις θα είναι στην εκκίνηση των Windows, θα είναι πρακτικά σαν να μην έχεις SSD.

Συν ότι πάντοτε οι μεγαλύτεροι SSD, ακόμα και στην ίδια σειρά της ίδιας εταιρείας, έχουν καλύτερες επιδόσεις.

Με 65 ευρώ μπορείς να έχεις 120 GB http://bit.ly/1fWQEz5

Με 80 ευρώ μπορείς να έχεις ίσως τον καλύτερο 120άρη της αγοράς http://bit.ly/1cCjcqL

Nasos Vas απάντησε πριν 10 έτη

ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση !

Dimitris Emmanouilidis απάντησε πριν 10 έτη

Ο Samsung ειναι εξαιρετικος δισκος.
Και ο Kingston ειναι καλος αλλα θελει προσοχη, γιατι καποιες παρτιδες παρουσιαζουν προβλημα με το firmware(εκδοση 505 και 506 απο το εργοστασιο της Κινας-αυτα που εχουν κατασκευαστει στην Ταιβαν ειναι ενταξει).
Eαν τον επιλεξεις ,θα πρεπει να ελεγξεις ποια εκδοση firmware εχει.
Η Kingston εχει βγαλει νεοτερη εκδοση firmware την οποια μπορεις να κατεβασεις απο το σαιτ της http://www.kingston.com/en/support/technical/downloads?product=sv300s3&filename=V300_525fw_Win