CHRIS BARK ρώτησε πριν 2 μήνες

Καλησπέρα σας. Έχω μερικά χρόνια το A95X. Είχα να το χρησιμοποιήσω περίπου 1 μήνα και χθες που το άνοιξα δείχνει ότι δεν έχει σήμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν λειτουργεί ή έχει χαλάσει; Σας ευχαριστώ πολύ.
Χρίστος 

9 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Καλησπέρα, έχει κάποιο led για να δεις εάν είναι ανοιχτή η συσκευή? Δοκίμασες και με άλλο καλώδιο εικόνας, ή σε άλλη θύρα της τηλεόρασης? 

CHRIS BARK απάντησε πριν 2 μήνες

Ναι, είναι ανοιχτή. Δοκίμασα σε άλλη θύρα, το ίδιο. Θα δοκιμασω με άλλο καλώδιο.

CHRIS BARK απάντησε πριν 2 μήνες

Γιώργο καλησπέρα. Τελικά η συσκευή ενώ ανοίγει κανονικά δε συνδέεται ούτε με άλλο καλώδιο. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά.  Ευχαριστώ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Μήπως φταίει το τροφοδοτικό της? Μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο?

CHRIS BARK απάντησε πριν 2 μήνες

  • Όχι, όπως σου είπα ανοίγει κανονικά. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Πώς είσαι σίγουρος ότι ανοίγει κανονικά από τη στιγμή που δεν έχει σήμα?

CHRIS BARK απάντησε πριν 1 μήνα

Καλησπέρα, συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, έλειπα. Λοιπόν, απο το τηλεχ/ριο ανοίγω τη συσκευή, ανοίγει κανονικά, δείχνει στην οθόνη την ημερομηνία-ώρα και στο επάνω μέρος που έχει κάποια φωτεινά διακοσμητικά, όλα λειτουργούν κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν στέλνει σήμα μέσω του HDMI στην TV. Άλλαξα όπως μου είπες θύρες στην TV όπως και δύο καλώδια που έχω αλλά δεν συνδέεται. Θα προσπαθήσω τώρα να βρω κάποιο τροφοδοτικό που να ταιριάζει με το δικό της αλλά, σύμφωνα με τα παραπάνω, πιστεύεις ότι θα μπορούσε αυτό να φταίει;
Ευχαριστώ πολύ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 μήνα

Όχι, δεν νομίζω ότι είναι το τροφοδοτικό..σήμα όμως έχεις από τη στιγμή που βλέπεις κάποια πράγματα..το θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί σωστά. Υπάρχει η δυνατότητα με κάποιο εξωτερικό κουμπί να κάνεις reset στο box?

CHRIS BARK απάντησε πριν 1 μήνα

  1. Θα το ψάξω, νομίζω πως όχι.