Lefteris Gsx-r ρώτησε πριν 6 έτη

καλησπέρα σήμερα έλαβα μήνυμα από τα ελτά και μου λέει ότι απαιτείται paypal η τιμολόγιο ή απόδειξη αγόρας για εκτελωνισμό που ακρίβως θα την βρω την απόδειξη και πως θα την πάρω η πληρωμή έγινε μέσο paypal πάντως επειδή παραγγέλνω πρώτη φόρα δεν ξέρω που ακριβώς θα την βρω την απόδειξη και ποια  βήματα χρειάζεται ευχαριστώ πολύ!!!!

3 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα. Στο προσωπικό σου προφίλ της paypal θα δεις τη συναλλαγή. Πατάς επάνω και εκτυπώνεις την απόδειξη.

Lefteris Gsx-r απάντησε πριν 6 έτη

καλησπέρα Έλενα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση μπήκα στο paypal και πήγα  σύνοψη και βρήκα την αγόρα που έκανα πάτησα στοιχεία εκτύπωση και πέρνω συνέχεια αυτό το μήνυμα εδώ και 2 μέρες Internal Server Error..... ότι αγόρα έχω  κάνει μέσω paypal πάω να εκτυπώσω και μου βγάζει ολο το ίδιο μήνυμα τι χρειάζεται να κάνω και πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους... Να έχει πρόβλημα ο λογαριασμός μου ή ο δικός τους server λέες?

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Καλημέρα !! Εγώ δεν έχω ιδέα ,μα εδώ θα δεις τρόπους επικοινωνίας.
https://www.paypal.com/us/smarthelp/contact-us
Πώς δοκιμάζεις εκτύπωση ? Με χαρακτηριστικό εικονίδιο στη σελίδα(πχ όπως στο Taxisnet) ή με το ποντίκι δεξί κλικ-->εκτύπωση ?
Μπορείς έστω να κάνεις αποθήκευση ως pdf ? Αν άλλες σελίδες τις εκτυπώνεις κανονικά ,άρα λογικά το πρόβλημα δεν είναι από σένα.