Giannis Rom ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημέρα, έκανα την εγγραφή από το κινητό μου πατώντας το link της περιγραφής στο youtube και μου άνοιξε αυτόματα να κατεβάσω την εφαρμογή της freedom24 από το playstore, έκανα σύνδεση στον google λογαριασμό μου και πάτησα εγκατάσταση στην συσκευή και μετά από λίγο εγκαταστάθηκε(το αναφέρω μήπως φταίει αυτό). Ξεκίνησα την εγγραφή και δεν μου έβγαλε πουθενά να εισάγω τον affiliate κωδικό (pfu1700586) που αναφέρεται στην περιγραφή. Έκανα όλα τα βήματα και ο λογαριασμός επαληθεύτηκε σε 10 λεπτά περίπου όμως ακόμη δεν μου έχει αποδοθεί το bonus και έψαξα όλες τις επιλογές μήπως έχει κάπου να εισάγω σε δεύτερο χρόνο τον affiliate κωδικό. Μπορεί να γίνει κάτι τώρα ή έχει χαθεί η δυνατότητα του bonus;
Ευχαριστώ, εκ των προτέρων. Γιάννης.

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Γιάννη,
Μας ενημέρωσαν από την εταιρεία πως δεν χρειάζεται να εισάγεις κάπου χειροκίνητα τον affiliate κωδικό, αρκεί που ακολούθησες τον σύνδεσμο.
Από εκεί και πέρα, για να λάβεις τη δωρεάν μετοχή, πηγαίνεις στο Orders, και εκεί έχει την επιλογή "Get Share". Κάνεις κλικ και μπαίνει στο λογαριασμό σου μία τυχαία μετοχή.
Αν δεν σου έχει αυτή την επιλογή, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη στο info@freedomfinance.eu.

Giannis Rom απάντησε πριν 3 έτη

Μόλις είδα το καινούριο σου βίντεο για την freedom24. Για την εγγραφή μου πάτησα το link και μου άνοιξε το play store στον brave όπου μετά έκανα τα βήματα που λέω παραπάνω. Τελικά αυτό θα ήταν το πρόβλημα και δεν έλαβα την δωρεάν μετοχή. Χθες 12/9 μου απάντησαν και από το support πως φαίνεται ότι έκανα εγγραφή μετά από κλικ σε σύνδεσμο διαφήμισης και όχι από affiliate link.