Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsαργός υπολογιστής
Απαιτούμενο Ονομα ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα,
έχω ένα desktop εδώ και τρία χρόνια και γενικά τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πιο αργός, πράγμα που δεν ενοχλεί τόσο την δουλειά μου. Μέχρι που μία μέρα απλά πάτησα το κουμπί εκκίνησης και ο πύργος άρχισε να λειτουργεί  κανονικά όμως δεν έδινε ρεύμα ούτε στο ποντίκι αλλά ούτε στο πληκτρολόγιο καθώς η οθόνη είχε ένδειξη "no signal" και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο παρά τα restart που έκανα. 
Ύστερα από μία περιήγηση στο ίντερνετ για να δω τι μπορεί να φταίει, δοκίμασα να βγάλω τις κάρτες ram και να τις ξανακουμπώσω όπου και έπιασε καθώς ο υπολογιστής άνοιξε κανονικά, μόνο που κολλάει αρκετά περισσότερο από πριν πράγμα που με αφήνει ανίκανο να δουλέψω σε προγράμματα όπως photoshop, illustrator,premiere κά. 
τι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα και τι θα μπορούσα να κάνω για αυτό;
Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) 

1 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα. Μπορείς να μας πεις αναλυτικά από τι αποτελείται ο υπολογιστής σου; Πολλά σενάρια μπορεί να συμβαίνουν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, όπως:

  • Χαλασμένη ram
  • Χαλασμένη κάρτα γραφικών
  • Χαλασμένος δίσκος
  • Ιός

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κάνεις κάποιους ελέγχους διάγνωσης. Δοκίμασε πρώτα τον έλεγχο των RAM με το memtest, και έπειτα κάνε έλεγχο δίσκου με CrystalDiskInfo. Πες μας τα αποτελέσματα.