Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΑργός chrome και υπολογιστής.
TheOrangeblue22 . ρώτησε πριν 6 έτη

Ο περιηγητής τελευταία είναι αργός και αργεί να φορτώσει, ενώ αρχικά δεν ήταν έτσι. Διαγράφω το ιστορικό και τη κρυφή μνήμη αλλά τα ίδια. Αν απεγκαταστήσω τον chrome και τον εγκαταστήσω πάλι θα είναι γρήγορος; Και πώς θα μεταφέρω τους σελιδοδείκτες που είχα πριν; Το λαπτοπ μου θέλει επίσης αλλαγή δίσκου σε ssd για να είναι πιο γρήγορος γιατί αργεί λίγο να φορτώσει. Πώς μπορώ να επιταχύνω το λαπτοπ μου μέχρι να πάρω γρήγορο δίσκο; Ευχαριστώ. 

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Γειά σου !! Εδώ γράφει πως μπορείς να πάρεις backup τους σελιδοδείκτες.
https://support.google.com/chrome/answer/96816?hl=el
Ο Chrome είναι ενημερωμένος στην τελευταία έκδοση ? Ρίξε μία ματιά στη Διαχείριση εργασιών του Chrome και δοκίμασε επίσης μία σάρωση με το Malwarebytes.
Απο εκεί και πέρα ,γράψε το μοντέλο του λάπτοπ και πόση Ram έχεις στο σύστημά σου.Σίγουρα θα βοηθήσει να βάλεις περισσότερη ram ,αυτά όμως θα σου τα πουν από το PCsteps .

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Είπες πως ο Chrome απλώς αργεί να φορτώσει. Αν αυτό ισχύει ΚΑΙ για τα windows ,δες εδώ
https://www.pcsteps.gr/151-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows/

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα και από μένα,
Αρχικά, ρίξε μια ματιά στη διαχείριση εργασιών και δες αν τρέχει στο background κάποια εφαρμογή που καταναλώνει πολλούς πόρους.
Αν υπάρχει κάποια που δεν χρειάζεσαι, απενεργοποίησε τη από την εκκίνηση.