Βασίλης Μήλεσης ρώτησε πριν 4 έτη
Γεια σας παιδεια .Θα ηθελα να σας ρωτήσω τι θα μπορουσα να κανω για να επιλεσω το προβλημα του αργού και μη φυσιολογικού ίντερνετ που εχω. Η ιστορια αρχιζει καπως έτσι. . Πριν περιπου ενα μηνα εβαλα γραμμή με σταθερό ιντερνετ “24 mbps” από την cosmote.Αμέσως μετα την εγκατάσταση έκανα ενα speed test με wifi απο το κινητο για να δω τι ταχύτητες πιάνει και έπιανα 35 ping ~3mbps download και ~1.5mbps upload .Σήμερα μετα απο περιπου ενα μηνα η ταχύτητα του wifi μου εχει μειωθεί δραματικό στο σημειο να εχω αυτα τα αποτελεσματα   http://athens-ote.speedtest.net/result/7536094508       χωρις να εχει συνδεθεί αλλη συσκευή στο wifi και χωρις να τρέχω αλλες εφαρμογές τα αποτελεσματα ειναι εξωφρενικά. Απευθύνθηκα σε εσας γιατι απο πείρα μπορει να ξερεται οοφείλεται και πως μπορεί να λυθεί. Ευχαριστώ! 

4 Απαντήσεις

Βασίλης Μήλεσης απάντησε πριν 4 έτη

Επίσης το modem μου κανει αποσύνδεση με το παραμικρό !Πραγματικα είναι πολυ εκνευριστικό!!! 

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα.
Κατ’ αρχάς, έχεις καλώδιο ethernet για να δεις αν εκεί πιάνεις τις κανονικές ταχύτητες; Αυτή πρέπει να είναι η πρώτη σου κίνηση, για να δούμε αν το πρόβλημα είναι στη γραμμή γενικά ή στο wifi σου.

Βασίλης Μήλεσης απάντησε πριν 4 έτη

Εκανα speed test και με το laptop μου με καλώδιο Ethernet. Οι ιδιες ακριβως ταχύτητες 

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 4 έτη

Τότε το πρόβλημα δεν είναι από την πλευρά σου. Θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στον πάροχό σου και να ζητήσεις τεχνική υποστήριξη για να φτιάξουν το όποιο πρόβλημα της γραμμής.