Γιώργος Μίχος ρώτησε πριν 5 έτη

Κε Τίγκα,
η Ε.Π.Ο.Ε. ως οργανισμός συλλογικής προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας των κινηματογραφικών έργων, θέλει να ρωτήσει αν εσείς ως αρθρογράφος θεμάτων στον ιστότοπό σας, τα οποία αναφέρονται σε τρόπους παράνομης θέασης ταινιών μέσω codi boxes από την πώληση των οποίων ενδεχομένως έχετε κάποια προμήθεια, καθώς επίσης και άρθρα με τεχνικές οδηγίες παράκαμψης μιας νόμιμης απόφασης κρατικού φορέα, έτσι ώστε οι αναγνώστες σας να έχουν πρόσβαση σε ''πειρατικές'' ιστοσελίδες για δωρεάν θέαση ταινιών, γνωρίζετε ότι και εσείς γίνεστε συνεργός σε μια παράνομη πράξη, ενέργεια η οποία πιθανώς επιφέρει ποινικές κυρώσεις.
Αναμένοντας την απάντησή σας σε εύλογο χρονικό διάστημα στο email : epoe@epoe.org.
Πετσίνης Θεόδωρος
Διευθυντής Επιχειρήσεων ΕΠΟΕ

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Αγαπητέ κ. Πετσίνη,
Ο κ. Τίγκας τροποποίησε τη νεότερή του δημοσίευση ώστε να μην αναφέρεται με κανένα τρόπο στην απόφαση του κρατικού φορέα ή σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες.
Σταδιακά και το συντομότερο δυνατόν θα τροποποιήσει αντίστοιχα και τους άλλους οδηγούς τους οποίους υπογράφει, προκειμένου να τονίσει τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες είναι νόμιμη η δωρεάν θέαση ταινιών, και συγκεκριμένα όταν αναφέρεται σε ταινίες που ανήκουν στο public domain.
Θέλουμε επίσης να σας βεβαιώσουμε πως ούτε ο κ. Τίγκας ούτε κανείς από τους συνεργάτες της ιστοσελίδας μας δεν λαμβάνει προμήθεια για την πώληση Kodi boxes.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε κάποια διευκρίνιση, ο συντάκτης βρίσκεται στη διάθεσή σας.