Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑρχεία mp3 me audacity και με mp3 music editor
Liquid Bitis ρώτησε πριν 10 έτη

όταν τα μετατρέπω σε avi με windows movie maker 2.6 το προβλημα εμφανιζεται στην μορφη mp3 με το mp3 music editor και οχι με το audacity. ειναι το εξης: το mp3 που εχει δημιουργηθει με mp3 music editor οταν γινει βιντεο με windows movie maker 2.6, περιεχει επιπλέον κενό χρόνο, ή η διάρκεια του έχει περικοπεί. παλιότερα το έλυνα -νομιζω- με μια επιλογη στο k-lite τυπου "enable mpeg-2". αλλά τώρα δεν συνεφέρνει με τίποτα. έβαλα cccp, αλλά τα ίδια...

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Από τη στιγμή που το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στα mp3 που έχεις δημιουργήσει με το mp3 Music Editor, προφανώς οι δικές του ρυθμίσεις για κάποιο λόγο επηρεάζουν τον ήχο.

Ο mp3 Music Editor χρησιμοποιεί το Lame για την κωδικοποίηση, ή κάποιον κάποιο άλλο encoder?

Liquid Bitis απάντησε πριν 10 έτη

δεν έχω ιδέα. ούτε ξέρω πώς θα το βρω. με wav απο mp3 music editor δεν έχω πρόβλημα όταν το τρέπω σε avi με windows movie maker 2.6. και πάλι, όταν έβαζα μετά την εγκατάσταση του οδηγού του ήχου αμέσως το k-lite και ενεργοποιούσα μια επιλογή στο k-lite "enable mpeg2" δεν είχα πρόβλημα ούτε με τα mp3 από Mp3 music editor. τωρα που το εγκαταταστησα το k-lite από ninite, όπως είχες δείξει, ξαναέγινε. βαριέμαι τώρα να κάνω φορματ συνολικό. δοκίμασα να εγκαταστήσω ξανά k-lite μήπως βρω την επιλογή enable mpeg2, αλλά δεν είδα να υπάρχει. θα ξαναδώ. το ίδιο θέμα από mp3 σε avi είχα όταν έσωζα με επέκταση mp3(pro) με το soundtrax του nero. θέλω να πω το εξής: είχα καταφέρει να αποφύγω το πρόβλημα, απλώς με μια επιλογή στην εγκατάσταση του k-lite. θα κάνω το εξής. θα σβήσω τα codecs. θα σβήσω το Mp3 music editor. θα σβήσω το windows movie maker. και θα τα ξαναπεράσω όλα. βέβαια. αυτό θα κάνω.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

OK. Πες μας αν σου λειτούργησε, αλλιώς να δούμε κάποιο άλλο πρόγραμμα για τη δημιουργία Mp3, που να είναι κατευθείαν συμβατό.