Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΑρχείο msvcp110.dll για εκκίνηση παιχνιδιού
user CS ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα σας ,κατέβασα το paladins από το steam και μου βγάζει μήνυμα ότι λείπει ένα msvcp110.dll αρχείο ,έχετε ακουστά το https://www.dll-files.com ; Ξέρετε αν κατεβάσω από εκεί αν θα έχω κάποιο θέμα ;

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Παλιότερα είχα χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο site και δεν είχα πρόβλημα.
Αν το πρόβλημα δεν λυθεί με το κατέβασμα του αρχείου, μπορείς να δοκιμάσεις επαναφορά/επιδιόρθωση των Windows.

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 4 έτη

Είδα το msvcp110.dll download στο www.dll-files.com, και περιέχει μόνο την dll και ένα readme αρχείο. Οπότε μπορείς απλώς να κοπιάρεις την dll στο folder που βρίσκεται το executable της εφαρμογής σου - θα είναι διαθέσιμη μόνο για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.
Γενικά πάντως, αν κατεβάζεις dlls ή εφαρμογές από το παραπάνω site (και θα έλεγα από όλα τα παρόμοια sites), καλύτερα να επιλέγεις zip και manual installation, αντί για installer, άν σου δίνεται η επιλογή, κι αυτό διότι η 2η επιλογή συχνά εγκαθιστά και μια-δυό επιπλέον "εκπληκτικές εφαρμογές" οι οποίες συνήθως δεν αξίζουν και πολλά, και μάλλον πρόκειται για "bloatware" - όχι malware, ιούς κλπ - αλλά κατεβάζουν συνεχώς διαφημίσεις και σου ζητάνε να αγοράσεις την registered version.
Για το συγκεκριμένο dll πάντως θα συνιστούσα να κάνεις την εγκατάσταση κατευθείαν από τη Microsoft: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679 , οπότε η εγκατάσταση γίνεται κανονικά, είναι διαθέσιμη σε όλες τις εφαρμογές και λαμβάνει και updates.
Το πακέτο ονομάζεται Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012, και πρόκειται για μια συλλογή βιβλιοθηκών που ενδέχεται να τη ζητήσουν κι άλλες εφαρμογές. Υπάρχουν πολλές versions, και για άλλες εκδόσεις του Visual Studio, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα άν έχεις πολλαπλές versions στο ίδιο μηχάνημα (ακόμα και πολύ κοντινές), καθώς εγκαθίστανται σε διαφορετικά folders. Μπορείς να τα δεις από στο Settings->Apps->Apps & features, ή κλασσικά από Control Panel->Programs and Features, αν το προτιμάς.

user CS απάντησε πριν 4 έτη

Οκ ,σας ευχαριστώ πολύ!

user CS απάντησε πριν 4 έτη

Τελικά έφτιαξε αφού κατέβασα το αρχείο κατευθείαν από την microsoft (σε περίπτωση που έχει κάποιος παρόμοια απορία με εμένα)

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Καλή συνέχεια!