Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑρχειά πιανουν χόρο μα δε φαίνονται,
Alexandros Tzouganakis ρώτησε πριν 1 έτος

κάποια αρχεία από το pc μου εξαφανίστηκαν καθώς κατέβαζα στον ίδιο δίσκο ένα παιχνίδι. Αυτό που οδήγησε στην εξαφάνισή τους, είναι ότι ξαφνικά στο pc μου η οθόνη έσβησε και αυτό άρχισε να βουίζει, εγώ αυτό που νόμιζα ότι έπαθε είναι ότι υπερθερμάνθηκε οπότε το έκλεισα κρατώντας το power button και μετά που τον άνοιξα πάλι μου έλεγε ότι κάνει repair αυτό τον δίσκο που μετά ανακάλυψα ότι μεγάλα αρχεία έλειπαν. τι μου προτείνεται να κάνω και ότι άλλο χρειάζεται να με ρωτήσετε θα σας το παρέχω ευχαρίστως. καλές γιορτές

 

2 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 1 έτος

Καταρχήν ,σταμάτα να χρησιμοποιείς το δίσκο εκείνο. Αν είναι εξαιρετικά σημαντικά τα αρχεία εκείνα ,καλύτερα να απευθυνθείς σε κατάστημα ανάκτησης δεδομένων.  
 
Αν όχι ,μπορείς να δοκιμάσεις με το Recuva .
 
https://www.ccleaner.com/el-gr/recuva/download
 
Και πάλι όμως αν είναι σημαντικά αρχεία ,επιμένω να πας σε κατάστημα ανάκτησης δεδομένων διότι και μόνος σου να προσπαθήσεις ,μπορεί να μειώσεις τις πιθανότητες ανάκτησής τους.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Αλέξανδρε και χρόνια πολλά, σε πρώτη φάση θα σου πρότεινα να κάνεις έναν έλεγχο για malware...μπορεί καθώς κατέβαζες το παιχνίδι - εάν το έκανες από κάποια ανεπίσημη πηγή - να κόλλησες κάποιο malware..