Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑρχική σελίδα Browser firefox
Leonlots ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα. Σε ένα παλιό υπολογιστή, η αρχική σελίδα τοθ firefox για κάποιο λόγο είναι αυτή : mystart.incredibar.com/?a=6OzTRIdxC1&i=26&did=10963&loc=skw Θέλω να την αλλάξω γιατί δεν μου φαίνεται πολύ αξιόπιστη. Λοιπόν πηγαίνω στο μενού του firefox -> options-> γενικά και ορίζω πχ τη google. Μετά πατάω ok και κλείνω τον browser για να κ΄νω επανεκκίνηση. Μόλις ανοίγει με ξαναπάει πάλι στο mystart...... Πώς θα το αλλάξω? Θα χρειαστεί να επανεγκαταστήσω το firefox? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

4 Απαντήσεις

Ιορδάνης Αδ απάντησε πριν 9 έτη

Πρέπει να δείς άμα είναι περασμένο στο pc.Ψάξε στον πίνακα ελέγχου-προσθαφαίρεση προγραμμάτων και αν το δείς δοκίμασε να το κάνεις κατάργηση.
Στη συνέχεια στο εικονίδιο του Firefox κάνεις δεξί κλικ -> ιδιότητες και εκεί που λέει προορισμός σβήσε την διεύθυνση που δεν μπορείς να αλλάξεις απο τον browser.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

@L Lots, μαζί με αυτά που προτείνει ο Ιορδάνης, τρέξε ένα malwarebytes και ένα hitman pro για να κάνεις ένα καθάρισμα από ανεπιθύμητα προγράμματα.

Leonlots απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ. Προσπάθησα με τον προορισμό αλλά προορισμός είναι ''C.... που είναι μάλλον η θέση του προγράμματος στο σκληρό. Τελοσπάντων τώρα έβαλα το malwarebytes και μάλλον θα το καθαρίσει. Το είχα παλιότερα αλλά τότε ήταν πιο βαρύ και το απεγκατέστησα παρόλο που έκανε και τότε δουλειά. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Το malwarebytes δεν είναι για να τρέχει συνέχεια, δεν χρειάζεσαι το live protection. Έχε το απλά για χειροκίνητους ελέγχους.