Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑστοχία του πρόσθετου Elementum σε Kodi android
VASILEIOS KYVELLOS ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα παιδιά. Το elementum σε android ενώ εγκαθίσταται στο KODI ή δεν ανοίγει και σπάει... ή βγάζει ένδειξη για λάθος:" Could not find binary for architecture '...."'! Try to uninstall this addon/re-download and re-install it from the biggest zip." Αυτά σε KODI 17.6 και 18 RC4 μόνο σε android όποιο από τα 4 android zips του site κι αν κατεβάσω ακόμη και το universal.( Το TV box είναι arm7 αλλά τα ίδια συμβαίνουν σε android τηλέφωνο με armX64. Το πρόβλημα παραμένει ακόμη κι αν κατεβάσω από την αρχή το KODI με ή χωρίς build με ή χωρίς πρόσθετα. To πρόσθετο για το elementum burst εγκαθίσταται κανονικά αλλά με manual τρόπο. Σε KODI που τρέχει σε Windows όλα καλά σύμφωνα με τον οδηγό σας. Λες και τα android packages είναι νεκρά ή ασύμβατα. Καμιά ιδέα;

2 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Βασίλειε, μερικές φορές το αποθετήριο είναι εγκατεστημένο μαζί με το addon αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο. Πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:


Είτε το ενεργοποίησες τώρα, είτε ήταν ήδη ενεργοποιημένο, στη συνέχεια πρέπει να ανοίξεις τις Ρυθμίσεις του Elementum με δεξί κλικ.

Χρειάζεται ένα φάκελο για την προσωρινή αποθήκευση αρχείων. Κάνε κλικ στην επιλογή download path και επιλέγεις ένα φάκελο για αυτό το σκοπό. Ίσως χρειαστεί να δημιουργήσεις ένα φάκελο στον δίσκο του Android για να τον θυμάσαι. Ειδάλλως προτίμησε κάποιον που μπορείς να τον βρίσκεις εύκολα, αν χρειαστεί στο μέλλον.

Στη συνέχεια λογικά δεν θα σου βγάζει τα σφάλματα.

VASILEIOS KYVELLOS απάντησε πριν 5 έτη

Άκη σε ευχαριστώ για τον οδηγό. Πράγματι μετά τη δημιουργία του download path και του φακέλλου στο android το elementum άνοιξε και λειτουργεί κανονικά. Πάντως κάνετε φοβερή δουλειά και είστε πάντα εύστοχοι και κατανοητοί. Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά