Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑσυρματα earbuds κανουν περιεργο θορυβο φασαρια σαν white noise
Tzi ρώτησε πριν 6 μήνες

Καλησπερα, 

Αγορασα πριν απο περιπου ενα χρονο τα Baseus Bowie E3 Black Ακουστικά Earbuds, και τωρα ΜΟΝΟ οταν τα συνδεω στο κινητο το δεξι ακουστικο κανει μια εντονη φασαρια/θορυβο σαν white noise σε καποια συγκεκριμενα τραγουδια ειτε στο spotify ειτε στο youtube. Τα δοκιμασα στον υπολογιστη παιζουν μια χαρα. Δοκιμασα στο κινητο αλλα ακουστικα και παιζουν κ αυτα μια χαρα. 

Συγκεκριμενα τα δοκιμασα στα παρακατω τραγουδια:

Spotify: 
Social Distortion - Story of my Life
Metallica - Sweet Amber

Youtube:
Metallica - The Unammed Feeling

Αν εβαζα τα ιδια τραγουδια αναποδα (δηλαδη στο Youtube τα 2 πρωτα και στο Spotify το τριτο δεν ειχα θεμα). Το κινητο ειναι Samsung A54 5G.

Καθαρισα το ακουστικο αλλα τιποτα.. Τι μπορει να φταιει και πως μπορει να λυθει αυτο το ζητημα; Θα καλυφθουν απο την εγγυηση αν τα γυρισω πισω ή θα μου πουν εφοσον παιζουν κανονικα στον υπολογιστη οτι δεν ειναι χαλασμενα;

Ευχαριστω!

10 Απαντήσεις

Tzi απάντησε πριν 6 μήνες

Το δοκιμασα σε παλιο κινητο στο youtube και δεν ειχε κανενα θεμα.. Πιθανολογω οτι εχει να κανει με τη συνδεση του συγκεκριμενου Samsung κινητου και αυτων των ακουστικων baseus.. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα, για να καλυφθούν από την εγγύηση θα πρέπει να τους αποδείξεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, το οποίο θεωρώ ότι στη δική σου περίπτωση δεν είναι εύκολο. Πολύ πιθανό να είναι ένα θέμα "συμβατότητας" των δύο συσκευών. Δοκίμασες να ανοιγοκλείσεις το bluetooth και να δεις εάν το πρόβλημα συνεχίζει? Επίσης δοκίμασε στις επιλογές του bluetooth να απενεργοποιήσεις το AAC, αλλά και στα developer options δοκίμασε να αλλάξεις τα AVRC και ΜΑP version.

Tzi απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα,
Άλλαξα το ACC σε SBC και δουλεψε!! τι είναι αυτά όμως; 

Tzi απάντησε πριν 6 μήνες

Ευχαριστώ πολύ!
 
Το πρόβλημα μου είναι ότι για κάποιο λόγο δεν αποθηκεύεται η επιλογή SBC. Οπότε όταν κλείνω τα ακουστικά και τα ξανανοίγω αλλάζουν μονα τους σε ACC. 
 
Πως διορθώνεται αυτό; 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα, ακολούθησε τα βήματα που προτείνουν εδώ.

Tzi απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπερα, 

Αυτο ακριβως ψαχνω που λεει το site αλλα δεν αποθηκευονται οι ρυθμισεις!

Για καποιο λογο το android απο μονο του αποθηκευει την "καλυτερη" ρυθμιση!

Υπαρχει καποιος τροπος να αποθηκευτει αυτο; 

Ή εστω με καποια εφαρμογη να γινεται πιο αμεσα η αλλαγη οπως πχ η Bluetooth Codec Changer? Την οποια κατεβασα αλλα η δωρεαν εκδοση δεν δουλευει ακριβως.. Δοκιμασα και καποιο MOD (στην ιδια εκδοση με το PlayStore) αλλα μου βγαζει μηνυμα "Phone is not supported" !!!

Ευχαριστω!!

Tzi απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπερα,

Εχουμε καποιο update για την ερωτηση μου; 

Ευχαριστω!

Tzi απάντησε πριν 6 μήνες

Ή έστω έναν τρόπο να κάνω αυτό που κάνει εδώ ο φίλος σε Xiaomi. Αποκλείεται τα Samsung να μην έχουν κάπου Bluetooth Device Settings. 
 
https://www.hardreset.info/devices/baseus/baseus-encok-wm01/enable-disable-aac-codec/

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα, κανονικά με την κίνησε μέσα από τις developer options θα έπρεπε να μπαίνει αυτόματα. Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο..μπορεί να είναι κάποια ιδιαιτερότητα του κινητού ή των ακουστικών και για αυτό να επανέρχεται. Δοκίμασε πάντως να επικοινωνήσεις με τη Samsung και να τους αναφέρεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.