Retsos JR ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπερα χτες αλλαξα συσκευη ασυρματου δικτυου. Την συνδεω και βλεπω να λειτουργει κανονικα, περναω τους drivers και μετα αρχιζω να εχω προβλημα.. με πεταει καθε 2 λεπτα απο το ιντερνετ δεν διαβαζετε απο τα windows κτλπ κτλπ. μετα απο προσπαθεια συνδεεται κανονικα χωρις διακοπες. Ομως απο εκει που με την προηγουμενη συσκευη επιανα 40+mbps τωρα πιανω κατω απο 10 τι μπορει να φταιει?
 η συσκευη ειναι η 802.11n USB Wireless LAN Card 

7 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, ποια είναι ακριβώς η συσκευή που διαθέτεις? 

Retsos JR απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπερα, χρησιμοποιω την συσκευη 802.11n wireless usb Αdapter (150mbps) πρεπει να το εγραψα και πιο πανω

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ναι αλλά αυτό που αναφέρεις είναι κάτι πολύ γενικό...θα ήθελα ακριβώς την συσκευή που διαθέτεις..ποιας εταιρείας είναι?

 

Retsos JR απάντησε πριν 3 έτη

Απο αυτα που βλεπω στην διαχειριση συσκευων αυτα γραφει.. Ειναι της εταιρειας Powertech. Αν χρειαζεστε κατι πιο συγκεκριμενο πειτε μου που να ψαξω.. Ευχαριστω

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δεν βρίσκω κάπου επίσημα drivers για τη συγκεκριμένη συσκευή που αναφέρεις..τους βρίσκουν αυτόματα τα Windows όταν συνδέεις τη συσκευή ή τους κατεβάζεις από κάπου? Ίσως  όμως να πρόκειται για μία συσκευή η οποία δεν είναι και τόσο αξιόπιστη...εναλλακτικά θα μπορούσες να δεις και κάτι τέτοιο..

Retsos JR απάντησε πριν 3 έτη

Από ότι μου είπαν τους drivers τους βρίσκουν τα windows αυτόματα. Εγώ όμως δεν το ήξερα και τους κατέβασα από το δισκάκι που ήταν μαζί με την συσκευή. Όταν τους κατέβασα άρχισε να έχει προβλήματα να με πετάει να κάνει επανασύνδεση μόνο του κτλπ. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να διαγράψω τους drivers που κατέβασα μπας και αρχίσει να δουλεύει κανονικά χωρίς κολλήματα.. τώρα τι να σας πω δεν ξέρω γτ δημιουργήθηκε πρόβλημα που κατέβασα τους drivers δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα 
 Αυτή η συσκευή που μου προτείνατε είναι συμβατή με όλα τα  windows έτσι;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Κοίτα η συσκευή που σου προτείνω είναι δοκιμασμένη και λειτουργεί σωστά, μπορείς να δεις και στα σχόλια κάτω από το προϊόν..τώρα ίσως να δοκιμάσεις να απεγκαταστήσεις τους drivers που έχεις ήδη εγκαταστήσει και να δεις εάν τα ίδια τα Windows μπορούν να τους βρουν μόνα τους..