Giannis Pyrros ρώτησε πριν 4 έτη

καλησπερα σας
εχω ενα 3800x για cpu.οταν σερφαρα και ειχα ανοιχτο μονο το chrome ακουγα την ψυκτρα του επεξεργαστη να ανεβαζει στροφες.ανοιγω το task manager και βλεπω την χρηση της cpu στο 60% και μεσα σε 2 δευτερα πεφτει στο 1% και μετα καθεται εκει χαμηλα.το παρατηρησα πολλες φορες αυτο το φαινομενο και καταφερα να δω ποια tasks ανεβαζουν την χρηση της cpu.αυτα ειναι 2 : διακοπες συστηματος και runtime broker.οταν εχω ανοιχτο το task manager η το amd ryzen master δεν συμβαινει κατι τετοιο ολα ειναι τελεια.με το που τα κλεινω ανεβαινει η χρηση της Cpu 

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιάννη

Η στιγμιαία χρήση του επεξεργαστή δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί. Υπάρχουν άπειρες εργασίες που μπορεί να εκτελούν τα Windows αυτόματα. Μόνο αν η χρήση είναι συνεχής σε υψηλά ποσοσοστά πρέπει να ανησυχείς.

Giannis Pyrros απάντησε πριν 4 έτη

ειναι συνεχεις και σταματανε μονο αν ανοιξω ενα απο τα 2 προγραμματα.καθε φορα που ανοιγω το task manager το βλεπω στα 40-60% και οσο το εχω ανοιχτο κυμαινεται στα 1-4%.οταν το κλεινω και το ανοιγω τυχαια καθε φορα ειναι υψηλο το ποσοστο

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

To Runtime Broker αφορά εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί από το store των Windows και τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για κάποιο bug. 

Giannis Pyrros απάντησε πριν 4 έτη

να κανω ενα φορματ δηλαδη?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ένα format ή μια επαναφορά πιθανότατα θα διόρθωναν το πρόβλημα, αλλά αν δεν σε επηρεάζει άμεσα, μπορείς να το αφήσεις έτσι. Μπορεί να είναι bug και να διορθωθεί με κάποιο update. 

Giannis Pyrros απάντησε πριν 4 έτη

σας ευχαριστω