Αγγελικη Βα. ρώτησε πριν 1 έτος
έχω μία ιστορία την οποία θα ήθελα να μου εξηγήσετε καλύτερα πώς συνέβει ως έμπειροι. Μια μέρα του Ιουνίου άνοιξα τον υπολογιστή μου, έβαλα τον κωδικό και έλειπαν τα πάντα ( συντομεύσεις, αρχεία, εκδόσεις των WINDOWS10* κ.α.). Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την ελληνική υποστήριξη της Microsoft, αλλά ήταν κλειστή λόγω Σαββατοκύριακου, οπότε προσπάθησα να επικοινωνήσω με την Αμερικάνικη μέσω ζωντανής συνομιλίας και μου έλεγε πως η θέση μου ήταν η 89η, και εγώ δεν μπορούσα να περιμένω τόσο διότι έπρεπε να φύγω εγκαίρως. πήγα να κλείσω τον υπολογιστή και μου έλεγε πως πρέπει να γίνουν ενημερώσεις. Τον άφησα να κάνει ενημερώσεις και έφυγα. Όταν επέστρεψα, άνοιξα τον υπολογιστή και όλα τα πράγματα ήταν στην θέση τους δια μαγείας. Θα ήθελα να μου πείτε πώς εξηγείτε αυτό το συμβάν. Σας Ευχαριστώ!  

2 Απαντήσεις

Αγγελικη Βα. απάντησε πριν 1 έτος

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω: *Το σύστημα έτρεχε ήδη Windows στην έκδοση του Απριλίου του 2020 και γύρισε σε μία έκδοση του 2018.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα Αγγελική

Οι πιθανότητες είναι πολλές. Ίσως κάποιο αρχείο των Windows να καταστράγηφηκε και να δημιούργησε το πρόβλημα ή ίσως να κόλλησες κάποιο κακόβουλο λογισμικό.

Θυμάμαι αν είχες δημιουργήσει εσύ κάποιο σημείο επαναφοράς το 2018; Ρωτάω, γιατί τα Windows 10 από προεπιλογή δεν δημιουργούν μόνα τους σημεία επαναφοράς.