Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑυτόματη αλλαγή γλώσσας σε ιστοσελίδες χωρίς την θέληση μου
belafode ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα σας!
Δεν καταλαβαίνω το internet!
Βρίσκομαι στην Σουηδία και έχω το εξής πρόβλημα.
σε πολλές από τις σελίδες που μπαίνω αυτόματα ο browser (crome & edge) μετατρέπει τις σελίδες σε .σε με αποτέλεσμα να μου τις βγάζει στα σουηδικά που δεν καταλαβαίνω!!! μέχρι και η ms μου στέλνει mail στα σουηδικά αλλά και από κάποιες άλλες σελίδες που έχω λογαριασμούς. πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα?
ευχάριστο :)

4 Απαντήσεις

belafode απάντησε πριν 8 έτη

έχω windows 10 pro με εγκατάσταση στα ελληνικά και η ζώνη ώρας είναι ρυθμισμένη σε Αθήνα - Βουκουρέστι. Το ίδιο πρόβλημα έχω και στο tablet - asus transformer book t100 με windows 10 home αλλα και στο κινητό. Για παράδειγμα γράφω www.microsoft.com και αυτόματα με παραπέμπει στο http://www.microsoft.com/sv-se/.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Μάλλον θα σε απογοητεύσω, και θα σου πω ότι δεν το γλυτώνεις. Τα redirections γίνονται από τους servers της κάθε εταιρίας και όχι από τον browser λόγω κάποιας ρύθμισης.Πάντως δεν νομίζω να είναι τόσο πολλά τα sites πέρα από τις πολυεθνικές.

belafode απάντησε πριν 8 έτη

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πολλά από αυτά τα είχα κάνει χωρίς να έχω κανένα αποτέλεσμα. Μετά από λίγο ψάξιμο και ερωτήσεις άκουσα για proxy και vpn. είναι κάτι από αυτά που μπορεί να λύσει το πρόβλημα μου? 

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Το πιο λογικό και πιθανό είναι πως ναι, για ρίξε μια ματιά εδώ