Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΑφαιρέθηκαν τα δικαιώματα μου ως διαχειριστής σε σελίδα του facebook
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ρώτησε πριν 4 έτη

Κάτι έγινε και ξαφνικά ενώ πριν λίγο είχα κάνει και δημοσίευση σε σελίδα στην οποία είμαι διαχειριστής, δεν μπορώ πλέον να δημοσιεύσω και με δείχνει ως απλό επισκέπτη....υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης ή κάπου που μπορώ να το αναφέρω?

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε

Όταν λες σελίδα, εννοείς site; Αν ναι, ποια πλατφόρμα χρησιμοποιείς; Δοκίμασες να συνδεθείς από ανώνυμη περιήγηση; Γίνεται το ίδιο;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

συγνώμη ...ξέχασα να αναφέρω ότι εννοώ σελίδα στο facebook....υπάρχει δυνατότητα κατοχύρωσης? όπως πχ στο gmail που το συνδέεις με το κινητό τηλέφωνο και αν γίνει κάτι μπορείς να ανακτήσεις εύκολα το λογαριασμό.....στο facebook γίνεται κάτι τέτοιο για τη σελίδα αν είμαι μόνο εγώ ως διαχειριστής ή αν είναι και κάποιος άλλος και με διαγράψει?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αυτό που λες γίνεται αν χάσεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου, πχ ξεχάσεις τον κωδικό. Σε αυτήν την περίπτωση, αν έχεις δηλώσει κινητό, μπορεί να σου στείλει κωδικό επαναφοράς εκεί.

Ωστόσο, εσύ λες πως έχεις αφαιρεθεί από διαχειριστής της σελίδας. Αν δεν σου έχει έρθει κάποιο μήνυμα από το Facebook ότι παραβίασες κάποιον όρο, είναι πολύ πιθανό να παραβιάστηκε η σελίδα, να όρισε κάποιος τον εαυτό του διαχειριστή και να σε αφαίρεσε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

και σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται κάτι?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δυστυχώς, δεν γνωρίζω κάποιον τρόπο επίλυσης. Οι σελίδες είναι ανεξάρτητες από τα προφίλ. Αν αφαιρεθείς από διαχειριστής, δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι. Το Facebook δεν προσφέρει προσωπική τεχνική υποστήριξη, αλλά μπορείς να γράψεις στο forum της βοήθειας του. Μπορεί να γνωρίζει κάποιος άλλος χρήστης.