Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsαφαιρουμενος δισκος εμφανιζεται σαν  μεσο αποθηκευσης στον υπολογιστη μου αλλα δεν διαμορφωνεται γιατι?
stellaki13 ρώτησε πριν 7 έτη

7 Απαντήσεις

stellaki13 απάντησε πριν 7 έτη

αγορασα ενα καινουργιο mp3 εκανα εγκατασταση ετοιμο για χρηση η σuσκευη λειτουργει κανονικα στην διαχειριση συσκευων εμφανιζεται ουτεε κιτρινο  ερωτηματικο ουτε γκρι κανονικα αλλα στο υπολογιστη μου μολις τον παταω μου λεει πρεπει να διαμορφωσετε βγαινουν τα εξης 
χωρητικοτητα αγνωστη
συστημα αρχειων φατ
μεγεθος εκχωρησης προεπιλεγμενο
γρηγορη διαμορφωση αθτο εχει σαν επιλογη μονο και το κανω και μου λεει τα ςινδοςσ δεν ειναι δυνατο να διαμορφωσουν 
βοηθηστε με ευχαριστω

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα,
Δοκίμασε να πας στην διαχείριση δίσκων και να διαγράψεις όλα τα partition του αφαιρουμένου δίσκου και να δημιουργήσεις ένα που να καταλαμβάνει όλη την χωρητικότητα από την αρχή. 

stellaki13 απάντησε πριν 6 έτη

πηγα στους τομους  δεν αναγραφεται παρα μονο απο κατω αριστερα κατω απο τον βασικο δισκο ο (ιπαρχει στο τελος ενα μαυρο παραθυρο και λεει δεν εχει εκχωρηθει )
γραφει δισκος 1 αφαιρουμενος χωρις μεσα αποθηκευσης 

stellaki13 απάντησε πριν 6 έτη

και μετα απο κατω γραφει δισκος 1 χωρις μεσα αποθηκεθσης

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Έχε υπόψην πως αν κάνεις Διαμόρφωση ,όλο το περιεχόμενο της συσκευής θα διαγραφεί. Δεν υπάρχει η επιλογή κάνοντας δεξί κλικ "Αλλαγή ονόματος ή διαδρομής μονάδας δίσκου" για να δώσεις γράμμα ?
Τί windows έχεις ? Ψάξε και στο σάιτ του κατασκευαστή του mp3 σου για τους τελευταίους drivers. Ποιό το μοντέλο του mp3 σου ?

stellaki13 απάντησε πριν 6 έτη

einai kainourgio to mp3

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δοκίμασε να φτιάξεις ένα νέο partition στον δίσκο που να καταλαμβάνει το σύνολο του χώρου. Λογικά, απ' όσο κατάλαβα, απλά ο δίσκος δεν έχει κανένα partition.