Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΒίντεο… απρόσκλητος επισκέπτης.
Γιώργος Μιχαηλίδης ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα σας. Κάθε φορά που μπαίνω στο pcsteps.gr από Android tablet ή smartphone, εμφανίζεται ένα ενοχλητικό βίντεο 30sec που καλύπτει τη μισή οθόνη. Όσο και να προσπαθήσω να το κλείσω... ξαναβγαίνει! Αυτό το βίντεο που οφείλεται;  Οφείλεται σε εσάς (για λόγους διαφήμισης) , οφείλεται σε κάποιον ιό, οφείλεται στο Android; Που οφείλεται; Είναι ενοχλητικό όταν οι διαστάσεις της οθόνης είναι περιορισμένες. Ειδικά όταν πληκτρολογείς και βγαίνει το πληκτρολόγιο του Android που καλύπτει την άλλη μισή οθόνη! Ε, τότε δεν βλέπεις τίποτα! Μπορώ να απαλλαγώ από αυτό; 
Ευχαριστώ. 

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως δεν έχουμε κανένα τέτοιο σύστημα διαφήμισης με βίντεο στο Android. Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις σε κάποια συσκευή φίλου σου, σε περίπτωση που φταίει κάποια από τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένη?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα,κι εγώ μπαίνω από Android smartphone και δεν έχω πρόβλημα. Υπάρχει μια διαφήμιση όταν μπαίνεις στη σελίδα.Μήπως πατάς εκεί κατα λάθος ? Είναι το ίδιο βίντεο κάθε φορά ?? Αν μπείς σε άλλη σελίδα,εμφανίζεται πάλι αυτό το βίντεο ? Δες στις ρυθμίσεις του κινητού--->Διαχειριστής εφαρμογών βλέπεις κάποια άγνωστη εφαρμογή εκεί ?

Γιώργος Μιχαηλίδης απάντησε πριν 7 έτη

Το βίντεο είναι το ίδιο κάθε φορά και δείχνει extreme sports (βουτιές, καταδύσεις, jorbing κλπ). Το έχω προσέξει και σε άλλα σαϊτς, αλλά σε μικρό μέγεθος που δεν ενοχλεί. Όμως στο pcsteps.gr καλύπτει τη μισή οθόνη. Έψαξα για άγνωστα προγράμματα, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι. Αυτό που θα επιχειρήσω είναι να απεγκαταστήσω εφαρμογές των τελευταίων 2-3 μηνών, αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχει. Από ότι κατάλαβα, θέλει πολύ ψάξιμο το πράγμα! 
Κάποιο πρόγραμμα ιών θα βοηθήσει; 

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Από την πρώτη στιγμή έπρεπε να βάλεις κάποιο antivirus.Το Avg και το Avast είναι εντελώς δωρεάν.Δοκίμασε κάποιο από αυτά.Δοκίμασε επίσης κι αυτό.
https://play.google.com/store/apps/developer?id=Malwarebytes&hl=el
Αυτό είναι antimalware scanner ,όχι antivirus.Δε σε προστατεύει σε πραγματικό χρόνο.
Αν δε βοηθήσει κάποιο από αυτά ,πάρε backup τα αρχεία σου και δοκίμασε να το γυρίσεις στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Αν έχεις επίσης ενεργοποιημένο το να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές ,απενεργοποίησε αυτή την επιλογή.

Γιώργος Μιχαηλίδης απάντησε πριν 7 έτη

Βρήκα την λύση. Το βίντεο έχει κάτω δεξιά ένα εικονίδιο "Report ad".  Πατώντας το, το βίντεο κλείνει. Όμως η λύση δεν είναι μόνιμη, γιατί αν κάνω refresh ή πάω σε άλλο οδηγό, το βίντεο ξανά εμφανίζεται. Δεν πειράζει. Μικρό το κακό.