Κωστης Αρβανιτιδης ρώτησε πριν 4 έτη

Επειδη δεν γνωρίζω πως να απαντήσω στην απάντηση σας που απευθήνεται στην ερώτηση μου,έφτιαξα μια νέα ερώτηση και της έδωσα ίδιο όνομα με ένα ''2'' στο τέλος.
Γενικά στο θέμα του διαδικτύου δεν ξέρω πολλά, γι αυτό μάλλον δεν έγινα αρκετά σαφής και συγκεκριμένος.
Αυτό που θέλω είναι να μην υπάρχουν προβλήματα με το internet καθώς παίζω κάποιο παιχνίδι όπως αποσυνδέσεις ή 'lag'.Επισκεύθηκα και την ιστοσελίδα απο το λινκ που μου δωσατε με τα κανάλια αλλά επειδή δεν γνωρίζω πολλά και στο σπίτι συνδεονται πολλές συσκευές θεώρησα προτιμότερο να μην το ρισκάρω.Για να μην πολυλογώ, ούτε με την ενσύρματη, ούτε με την ασύρματη σύνδεση είμαι ευχαριστημένος.Ενσύρματα ειναι μόνο ο υπολογιστής και |ο αποκωδικοποιητής(<-με ενισχυτή σήματος)|.Ασύρματα όλες οι αλλες συσκευές.Δεν είμαι σίγουρος αν φταίει που έχω σύνδεση aDSL αλλά αν αλλάξω σύνδεση θα οφελειθώ;
Τέλος,επειδή είδα και ένα σχετικό βίντεο στο κανάλι σας στο YouTube οι επιλογές φαίνεται να είναι ελάχιστες στην περίπτωση μου.Αν σας είναι εύκολο θα ήθελα να μου γράψετε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις γιατί εχω αγανακτήσει.
Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Κώστα

Υπάρχει πεδίο κάτω από κάθε ερώτηση για να απαντήσεις.

Μήπως απλά είναι πρόβλημα της γραμμής σου; Τι ταχύτητες πιάνεις και πόσο ping έχεις με ενσύρματη σύνδεση;

Κωστης Αρβανιτιδης απάντησε πριν 4 έτη

Κάτω απο 10 Mbps και κανει αποστολή μεχρι 200-250 kbps
Τι μπορω να κανω αν ειναι προβλημα της γραμμής μου;
Το ping μου ανεβοκατεβαινει και καποιες φορες ειναι κανονικο...τις τελευταιες μερες παρατηρω οτι οταν καποιος απο το σπιτι μιλαει στο σταθερο η συνδεση κοβετε και επανερχεται οταν τερματιστει η κληση.
Εχω vodafone tv και οταν αλλαζω καναλι πχ στη nova κολλαει γιατι δεν κατεβαζει επαρκη mbps.Aυτο εχει επιπτωσεις σε ολες τις συσκευες.
Ο αποκωδικοποιητης στην τηλεοραση παιρνει ιντερνετ απο εναν ενισχυτη που εβαλα για να εχω το ρουτερ στον υπολογιστη μηπως και αλλαξει κατι, αλλα κανενα αποτελεσμα.
Υπαρχει καποια συσκευη που θα με βοηθησει; Να αλλαξω συνδεση ή δεν θα δω διαφορα;
|Ειμαι διατεθημενος να κανω οτι περναει απο το χερι μου εκτος απο το να αλλαξω παροχο.|

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Στο splitter είναι τοποθετημένο κανονικά; Αυτό το πρόβλημα με τις κλήσεις δεν έπρεπε να υπάρχει.

Αν η γραμμή σου είναι απλά αργή, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ακόμα και αν αλλάξεις πάροχο, δεν σημαίνει πως θα δεις βελτίωση.

Καλό είναι να επικοινωνήσεις με τον πάροχο και να δεις αν μπορεί να γίνει κάτι. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αλλάζει κάτι.