eli kyr ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα!
Έχω τον εκτυπωτή Canon PIXMA MG5150 (πολυμηχάνημα). Είναι πολύ καιρό που δεν έχει χρησιμοποιηθεί και τα μελάνια έχουν τελειώσει, οπότε όταν τον ανοίγω βγάζει ένα error U163 The ink has run out. Replace the ink tank. Εν τω μεταξύ άλλαξα υπολογιστή και δεν έχω τους drivers. Και όταν πάω να τους κατεβάσω, δεν εγκαθίστανται γιατί δεν "βλέπουν" τον εκτυπωτή ενώ είναι κανονικά συνδεδεμένος. Ως αποτέλεσμα δεν μπορώ ούτε σάρωση να κάνω (που δεν απαιτεί μελάνια). Τον καιρό που χρησιμοποιούσα τον εκτυπωτή, θυμάμαι ότι είχα προσπαθήσει να του βάλω μελάνια @work και δεν τα δεχόταν οπότε έπρεπε να αγοράζω Canon και να πληρώνω 40 ευρώ για όλο το πακέτο κάθε φορά. Φοβάμαι ότι θα πάω να πληρώσω πάλι το 40ευρω και πάλι δε θα καταφέρω να συνδεθεί γιατί πιθανόν να μην είναι τα μελάνια το πρόβλημα. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; να τον πάω ίσως σε service; ή να σταματήσω να ασχολούμαι με την πάρτη του και να πάρω καινούριο; στην περίπτωση που με συμβουλεύετε να πάρω καινούριο...θέλω ένα πολυμηχάνημα (copy-scan-print) το οποίο να έχει τα πιο φτηνά μελάνια (σε σχέση πάντα με τις σελίδες που τυπώνει), να είναι οι κεφαλές πάνω στα μελανοδοχεία (όπως ένα παλιό epson που είχα) και να μην σταματάει να εκτυπώνει όταν του λείπει ένα μόνο χρώμα.  Ταβάνι τα 100 ευρώ. Ζητάω πολλά??? :)

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Έλλη
Το ότι ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει καθόλου τον εκτυπωτή ακούγεται περίεργο. Δεν εμφανίζεται ούτε στη διαχείριση συσκευών των Windows;

eli kyr απάντησε πριν 2 έτη

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως θα δεις και στα παρακάτω screenshots, στη διαχείριση συσκευών εμφανίζεται, μόνο ως σαρωτής, αλλά όταν πάω να κάνω σάρωση μέσω της εφαρμογής των windows δε μου το επιτρέπει, ούτε προεπισκόπηση δεν μπορώ να κάνω. 
 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δεν αναφέρομαι σε εκείνο το μενού. Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο της έναρξης και επέλεξε από εκεί διαχείριση συσκευών. Δες αν εκεί εμφανίζεται ο εκτυπωτής.

eli kyr απάντησε πριν 2 έτη

όπως θα δεις και στο screenshot, όχι δεν εμφανίζεται!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αφού δεν εμφανίζεται εκεί, ούτε καν με θαυμαστικό, σημαίνει πως δεν αναγνωρίζεται καθόλου. Οπότε, είναι αρκετά πιθανό ο εκτυπωτής να έχει βλάβη. 

eli kyr απάντησε πριν 2 έτη

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Κι εγώ έτσι νομίζω! Καμιά προταση για αγορά νέου πολυμηχανηματος;;;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Συγνώμη για την καθυστέρηση, είχα φύγει κάποιες ημέρες για διακοπές. Που κυμαίνεται το budget σου;