Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΒΛΑΒΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ
Anti- Illuminati ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα,
σήμερα ενώ χθες το βράδυ κατέβαζα παιχνίδια στον υπολογιστή τον κλείνω το πρωί πάω δουλειά και τώρα που γυρνάω το απόγευμα πατάω το κουμπί και δεν ανοίγει τίποτα. Το λεντάκι της μητρικής αναβοσβήνει κόκκινο κανονικά, όμως δεν εκκινεί είναι σα νεκρό.... τίποτα. Άλλαξα πρίζα, δοκίμασα να το δουλέψω χωρίς ups, δοκίμασα να πατήσω με κλειστό διακόπτη τροφοδοτικού παρατεταμένα για 15 δευτερόλεπτα το power button και να το γυρίσω τον διακόπτη, πάλι τίποτα, δοκίμασα να το ανοίξω να αλλάξω θέση και σειρά τις μνήμες ραμ, να βάλω την παλιά ραμ, να αλλάξω τροφοδοτικό πάλι τίποτα.

Το σύστημά μου είναι: i3 8350k quad core
z370 asrock killer sli
hyperx 2400mhz c16 8gb ή 2x8gb kingston 3600mhz c16
corsair 550w 80 plus gold ή silverstone 550w platinum 80 plus
gtx 1650 manli low profile 4gb.

Τι να κάνω άλλο; Μήπως κάηκε πυκνωτής της μητρικής; Βραχυκυκλώνει τίποτα από μέσα; Η μητρική αγοράστηκε πριν 3 χρόνια λίγο δύσκολα να έχει εγγύηση. Έχω απογοητευτεί, τόσες ώρες έφαγα απ'τη ζωή μου μούσκεμα στον ιδρώτα με 40 βαθμούς και δε λειτουργεί χωρίς να πειράξει ΤΙΠΟΤΑ.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Για αρχή, κάνε δοκιμές με κάθε μια μνήμη μεμονωμένα.

Επίσης, αν έχεις διαθέσιμη πάστα, τοποθέτησε την ψύκτρα από την αρχή, ειδικά αν υπάρχει πιθανότητα να κουνήθηκε απότομα το PC.

Την τελευταία φορά που χρησιμοποίησες το PC, μήπως κάποιο εξάρτημα είχε ανεβάσει πολύ υψηλή θερμοκρασία;

Anti- Illuminati απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα φίλε ναι ο cpu σε game μέχρι 70 βαθμούς

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Η θερμοκρασία δεν ήταν ακραία υψηλή για να πεις ότι κάηκε ο επεξεργαστής. Τα όρια συνήθως είναι αρκετά πιο πάνω. Δυστυχώς, χωρίς δεύτερα εξαρτήματα για δοκιμή είναι δύσκολο να προσδιορίσεις την πηγή του προβλήματος.