Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΒοήθεια!!!Τίποτα δεν σώνεται στο σκληρό!
Thanasothanos Thanasothanos ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα! Ο υπολογιστής κοντεύει να με τρελάνει. Παρατηρώ πως ότι και αν κάνω από εγκατάσταση/απεγκατάσταση προγραμμάτων δημιουργία εγγράφων κτλ. εξαφανίζονται μετά την επανεκκίνηση ή το σβήσιμο του υπολογιστή! Αυτά συμβαίνουν στο βασικό ssd δίσκο. Στον δεύτερο Hdd δίσκο αν κάνω αλλαγές στα αρχεία ή οτιδήποτε άλλο σώνονται κανονικά. Βοήθεια!!!

12 Απαντήσεις

Thanasothanos Thanasothanos απάντησε πριν 7 έτη

Δεν μπορώ να μπω σε safe mode μιας και με τις μεθόδους που δοκιμάζω όταν κάνει rebοοt ξεχνάει πως πρέπει να μπεί σε safe mode!
Είναι θέμα ssd ή μνημών?

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπερα. Δες αυτά τα 2 άρθρα και κανε έναν έλεγχο πρώτα απ όλα στον σκληρό δισκο. 
https://www.pcsteps.gr/107260-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%B9/
https://www.pcsteps.gr/1385-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%82/

Τέλος δες και εδώ για καθαρισμό από τυχών ιούς και όλα τα σχετικά.
https://www.pcsteps.gr/105800-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B9%CF%8E%CE%BD-malware-usb/

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Από το άρθρο για τους ιούς και malware ,από το HitmanPro έχει αφαιρεθεί το Kickstart. Και το Spybot Search&Destroy ίσως δεν λειτουργεί πλέον όπως είπε κάποιος.(έβγαζε σφάλμα)

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Το HitmanPro εγω εχω περάσει παλαιότερη version με το Kickstart και μου δουλεύει κανονικά. Στο Spybot που το δοκίμασα προχθες δεν μου έβγαλε σφάλμα πάντως. 

Thanasothanos Thanasothanos απάντησε πριν 7 έτη

Έκανα αυτά τα τεστ και πρόβλημα εμφανίζεται στο τεστ των Windows. Για να τα κάνω βέβαια αυτά τα τεστ σύνδεσα τον δίσκο σε άλλον υπολογιστή. Επίσης παρατήρησα πως κάποια δοκιμαστικά αρχεία που του πέρασα από τον άλλο υπολογιστή τελικώς δεν υπήρχαν μετά την επαννεκίνηση. Ευχαριστώ για την βοήθεια, τι να κάνω τώρα?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Φίλε μου έλεγξες το σύστημα για malware όπως σου ανέφεραν παραπάνω? Ποιός είναι o ssd που έχεις πάνω? Υπάρχει και το ενδεχόμενο ο δίσκος σου απλά να τα έπαιξε.. 

Thanasothanos Thanasothanos απάντησε πριν 7 έτη

Έχω τον Patriot Spark 1286Gb και όπως διαβάζω εδώ
https://community.spiceworks.com/topic/2058742-ssd-lost-changes-after-every-boot
Το ίδιο πρόβλημα είχε και άλλος.
Για malware δεν τσέκαρα, έκανα ένα απλό τσεκ με το windows defender.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Από ότι βλέπω οι περισσότεροι λένε για προβληματικό δίσκο, αρχικά όμως δοκίμασε να κάνεις ένα format μήπως και αλλάξει κάτι.. Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά?

Thanasothanos Thanasothanos απάντησε πριν 7 έτη

Διάβασα πως αυτός που είχε το πρόβλημα σε εκείνο το forum προσπάθησε να κάνει format και δεν τον άφησε να κάνει delete partition. Όποτε πήγα με τις πιθανότητες, τον έστειλα τον δίσκο για service στο eshop μιας και ήταν εντός εγγύησης. Σε καμιά βδομάδα μου είπαν το λιγότερο. 
Για να κάνω την δουλειά μου έβγαλα τον σκληρό ssd του λάπτοπ και τον συνέδεσα στο σταθερό. Αν και νόμιζα θα είχε προβλήματα οδηγών κτλ. τελικά δουλεύει κανονικά μετά την 2η επανεκκίνηση.
Ευχαριστώ για την βοήθεια. 

Thanasothanos Thanasothanos απάντησε πριν 6 έτη

Σήμερα πήρα απάντηση από eshop.
E-SHOP.GR TMHMA SERVICE: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI TO ΠPOION ME KΩΔIKO PER............ ΠIΣTΩΘHKE ΣTA 55.50EURO, ΠOΣO ΠOY MΠOPEITE NA ΣYMΨHΦIΣETE ME NEA ΠAPAΓΓEΛIA
Από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει πλέον το συγκεκριμένο προϊόν και αντί για αντικατάσταση δίνουν πίσω το ποσό για νέα αγορά. 
Σε αυτά τα λεφτά αντε και 5-10€ πάνω έχετε να προτείνετε κάποιον ssd που να μην μου κάνει κόλπα; (πάντα από eshop μιλάμε) 
Ευχαριστώ 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Αυτός είναι πολύ καλή επιλογή.

Thanasothanos Thanasothanos απάντησε πριν 6 έτη

 Ευχαριστώ Άγγελε πάω να τον παραγγείλω.