Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΒοήθεια έμπλεξα με απαταιωνες
Νίκολας Μπαλιάσης ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπερα σας. Ειχα αγοράσει ένα λάπτοπ Levovo Idea Pad L340. Μετά από καποιες μέρες άρχισε να μου βγαζει blue sceen με αποτέλεσμα να το στείλουμε για service όπου έγινε αλλαγή οθόνης, πλακέτας και επανεγκατάσταση λογισμικού. Στη συνέχεια μόλις πήρα το λάπτοπ άρχισε να βγάζει και πάλι blue screen με αποτέλεσμα να το ξανά στείλω για service. Τελικά όχι μόνο το λάπτοπ είχε μια από τις δυο του ram ελλατωματική αλλά και δεν είναι!!!! της Lenovo οπως μου είπε ο άνθρωπος που το έλεγξε στο service (όχι του καταστήματος αλλά της λενοβο) και επίσης μου την έστειλε σε σακουλιτσα) Στην συνέχεια για ακόμα μια φορά το έστειλα και μου αντικατέστησαν υποτίθεται από το κατάστημα την ραμ. Μολις το πήρα πίσω και πάλι τα ίδια για 4η φορά. Με κοροιδευουν. Έχω κουραστεί. Τι μπορώ να κάνω;;

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Νικόλα

Αν έχεις πληρώσει με κάρτα μέσω ηλεκτρονικής αγοράς, μπορείς να πας στην τράπεζα σου και να προσπαθήσεις να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής.

Αν έχεις πληρώσει με Paypal, κάνε αναφορά και θα πάρεις σίγουρα πίσω τα χρήματα σου.

Αν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα. Καλό είναι να επικοινωνήσεις με τον συνήγορο του καταναλωτή και να κάνεις καταγγελία.

Νίκολας Μπαλιάσης απάντησε πριν 4 έτη

Λοιπόν επειδή αλήθεια δε μπορώ άλλο να ασχοληθω μαζί τους. Το λάπτοπ είναι Idea Pad L340 - 15 API και δουλεύει με ryzen 3500u. Μήπως μπορειτε να μου προτείνετε μια ραμ να βάλω στον ίδιο χρονισμό και να δουλεύει; (Έχει μια 4αρα στην μητρική η οποία δεν αποσυνδέεται και δουλεύει κανονικά ) 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Μπορείς να μας πεις τα χαρακτηριστικά της τωρινής σου μνήμης; Τι χωρητικότητα σε ενδιαφέρει;  

Νίκολας Μπαλιάσης απάντησε πριν 4 έτη

Η ραμ που είναι πάνω στην μητρική και δε μπορείς να την αφαιρέσεις έχει τα εξής στοιχεία πάνω : MB lenovo
Pn: 5820541817 NOK 2019/06
Απλά δε ξέρω τι χρονισμό έχει ώστε να πάρω άλλη ραμ. Επίσης η Kingston που ειχαν τοποθετήσει και δε δουλεύει είναι  9905711-016 στα 2666mhz. Αν μπορείτε να βρείτε μια 4αρα η 8αρα ακόμα (συν την 4αρα που έχει) 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτή

Νίκολας Μπαλιάσης απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ !