ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ρώτησε πριν 4 έτη
  1. Υπάρχει πρόγραμμα ή κάτι άλλο που να σβήνει σε μια φωτογραφία (ή video), που θέλεις να ανεβάσεις στο διαδίκτυο, μια λεπτομέρεια: π.χ πρόσωπο ή πινακίδα, όπως βλέπω συχνά στο internet;
  2. Υπάρχει πρόγραμμα που να σε ειδοποιεί ηχητικά, λίγο πριν εξαντληθεί η μπαταρία ενός laptop;  Και-ακόμα- εάν είναι ρυθμιζόμενος ο ήχος;  Ευχαριστώ! 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Στέλιο

1)Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι αυτόματο που να το κάνει αποτελεσματικά. Χειροκίνητα μπορείς να το κάνεις με προγράμματα σαν το Photoshop και το Gimp.

2)Τα Windows έχουν από μόνα τους ηχητική ειδοποίηση όταν εξαντλείται η μπαταρία.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

Γιώργο σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σου. Τώρα για την πρώτη, θα το ψάξω και εάν χρειαστεί θα σε ενημερώσω. Για την δεύτερη, όντως τα windows έχουν ηχητική ειδοποίηση, αλλά είναι ασθενής, πολύ-πολύ σύντομη δηλ. μικρής διάρκειας, με ταμπελάκι (οπτική προειδοποίηση), το ίδιο σύντομο. Δηλαδή μόνο αν προσέχεις στην οθόνη και είσαι κοντά στον υπολογιστή, τα παίρνεις χαμπάρι που λέμε...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Στο store των Windows υπάρχει μια εφαρμογή με όνομα Battery Alarm & Analytics που μπορείς να δοκιμάσεις. Προτείνω εφαρμογή από το store γιατί είναι πιο ασφαλής σε σχέση με το να εγκαταστήσεις κάτι μη δοκιμασμένο από τρίτη πηγή. 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ και πάλι Γιώργο, θα τα δουλέψω αυτά που μου έδωσες και αν χρειαστεί θα σε ενημερώσω.