Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΒοήθεια με αγορά Κινητού και Πληρωμή μέσου Paypal
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ρώτησε πριν 9 έτη

Γεια σας! Θέλω να αγοράσω ένα κινητό και πιο συγκεκριμένα το Landvo S6 από αυτό το Site:http://www.geekbuying.com/item/LANDVO-S6-5-0Inch-Android-5-0-Smartphone-MTK6582-Quad-Core-1GB-16GB-IPS-HD-Screen-16-0MP-Miracast-LED-Notification-Black-345403.html
Όσο αναφορά το κινητό από ότι βλέπω σε Site και σε Reviews είναι πολύ καλό για τα χρήματά του,άλλα το πρόβλημά μου είναι η αγορά μέσω Paypal...
Από ότι έμαθα τα μεταφορικά είναι δωρεάν και η πληρωμή γίνεται μέσω Paypal,παρόλο που διάβασα τα άρθρα του Άγγελου για τις αγορές μέσω Paypal δεν κατάλαβα κάποια πράγματα...Μερικά από αυτά είναι που μπορώ να πάρω μια κάρτα Paypal ? Από τράπεζα και βάζω ένα συγκεκριμένο ποσό που θέλω?Αν ναι από ποια τράπεζα ? Επιβαρύνομαι Extra? Εξηγείστε με την όλη λειτουργία της..

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Μπορείς να κάνεις την αγορά μέσω Paypal και χωρίς να διαθέτεις λογαριασμό Paypal. Δεν υπάρχει κάρτα Paypal με τον τρόπο που το εννοείς. Θα πρέπει να έχεις ή μια πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα από τράπεζα.
Όλες οι τράπεζες εκδίδουν τέτοιες κάρτες,απλά βγάζεις μια τέτοια κάρτα βάζεις το ποσό της αγοράς στην κάρτα και κάνεις την αγορά σου.
Ότι χρεώσεις υπάρχουν διαφέρουν από τράπεζα σε τράπεζα.Αλλά συνήθως οι προπληρωμένες κάρτες έχουν την μεγαλύτερη χρέωση  γύρω στα 2-3€ ανά γέμισμα.