Nick Gostone ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σας, σκέφτομαι στους επόμενους μήνες να πάρω ένα αρκετά καλό υπολογιστή για gaming και audio editing, αλλά οι γνώσεις μου περί της δομής ενός desktop είναι αρκετά ελλιπής και γι'αυτό το λόγο θα εκτιμούσα να μου επεξηγήσετε τυχόν λάθη/βελτιώσεις στη δομή που έκανα. 
Προσπαθώ να βρω και καλύτερες τιμές αλλά βρίσκω και πολλά άλλα φτηνότερα προϊόντα και τελικά μπερδεύομαι. Σίγουρα θα επιθυμούσα μία GTX970 και πιστεύω και i7 για την επεξεργασία ήχου και λίγο βίντεο. Τα τροφοδοτικά που επέλεξα είναι αρκετά? Η μητρική? Το ΚΟΥΤΙ?

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Νίκο,

Μην κάνεις το λάθος να παραγγείλεις από διαφορετικά καταστήματα τα υποσυστήματα. Διάλεξε ένα κατάστημα που να έχει όλα όσα θέλεις, για να σου στείλουν τον υπολογιστή συναρμολογημένο και με εγγύηση για όλο το σύστημα. Έτσι θα αποφύγεις τον κίνδυνο να έχει έρθει κάτι DOA (χαλασμένο από το κουτί, δηλαδή), και σε οποιαδήποτε βλάβη εντός εγγύησης θα έχεις πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση.

Από εκεί και πέρα, έχεις βάλει μνήμη 2400MHz σε μητρική που παίρνει μόνο 2133MHz. Η Υδρόψυξη είναι η χειρότερη δυνατή επιλογή για ψύξη, γιατί μια τυχαία αστοχία υλικού θα σου καταστρέψει τον υπολογιστή και δεν σε καλύπτει καμία εγγύηση. Το τροφοδοτικό Turbo-X είναι πολύ κακή επιλογή. Η GTX 970 έχει ξεπεραστεί από την αρκετά φθηνότερη RX 480.

Δες τη σύνθεση των 1500ων ευρώ στον οδηγό αγοράς υπολογιστή με κάρτα γραφικών την RX 480