Insanity Modz ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω για να φτιαχτεί ένας υπολογιστής. Βήμα βήμα αναλυτικά επειδή είμαι αρχάριος . Κομμάτι κομμάτι για να κουμπώνουν μεταξύ τους.

Ευχαριστώ πολύ! ?

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δες εδώ τον αναλυτικό οδηγό μας https://tinyurl.com/z7os2yn

Insanity Modz απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπερα Γιωργο. Καταρχην δεν εννοω αυτο. Δεν ξερω και θελω να μαθω-πως ειναι e-shop που φτιαχνεις κομματι κομματι? Αυτο θα ηθελα να μου εξηγησεις εσυ η καποιος αλλος πως τα επιλεγεις τα κομματια για να ταιριαζουν και να κουμπονουν στη μητρικη μετα:) γενικα να ταιριαζουν μεταξυ τους.

Insanity Modz απάντησε πριν 7 έτη

+Γιώργος Λάνδρου

@Γιώργος Λάνδρου

Γιώργος Λάνδρου

Για να το δεις το εκανα αυτο ?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Φίλε μου θα πρέπει να ξεκινήσεις μάλλον από τον επεξεργαστή, δες τις θες AMD ή intel ? Γιατί αντίστοιχα θα πρέπει να αγοράσεις μία μητρική για intel ή AMD. Οι μνήμες Ram θα πρέπει να είναι συμβατές με την μητρική μας, ενώ η κάρτα γραφικών συνήθως δεν έχει πρόβλημα και είναι συμβατή με όλες τις σύγχρονες μητρικές. Εάν ψάξεις λίγο καλύτερα στο site θα βρεις αρκετές απαντήσεις. Μπορείς να βρεις τον οδηγός αγοράς εδώ https://tinyurl.com/hcw5o76 και να δεις περίπου πως γίνεται το ταίριασμα. Εάν θες κάτι συγκεκριμένο μπορούμε να σου προτείνουμε εμείς κάτι..