Ηρακλής Γκολέμης ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα στο δυνατό team. Τελείως άσχετος από υπολογιστές κάνω μια απόπειρα να φτιάξω έναν κομμάτι κομμάτι. Αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις.
Τα κουτιά των υπολογιστών έρχονται με θήκες dvd; Αν όχι (επειδή δεν έχω λεφτά να πάρω ) υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να βάλω τα windows χωρίς cd;
Τα gaming PC έχουν WiFi; Η θα πρέπει να πάρω ένα μεγάλο καλώδιο Ethernet για να το συνδέσω από το σαλόνι;
Τα κουτιά έχουν ήδη τα ανεμιστηράκια μέσα η πρέπει να πάρω άλλο(στο e-shop κυρίως από όπου ψωνίζω)
Σας ευχαριστώ πολύ και για την υπομονή σας και κυρίως για την εξυπηρέτηση σας. Υπέροχη ομάδα

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Ηρακλή
Τα κουτιά έρχονται χωρίς οπτικό μέσο. Μάλιστα, πολλά κουτιά δεν δέχονται πλέον οπτικό μέσο, καθώς θεωρείται ξεπερασμένη τεχνολογία.
Εγκατάσταση των Windows μπορείς να κάνεις με κάποιο στικάκι, το οποίο είναι ταχύτερο από τα DVD. Οδηγίες θα βρεις στον σχετικό οδηγό μας
Κάποιες μητρικές διαθέτουν ενσωματωμένη κάρτα δικτύου, αλλά συνήθως είναι ακριβότερα μοντέλα. Αν η μητρική σου δεν το υποστηρίζει, θα χρειαστείς μία ασύρματη κάρτα δικτύου.
Σε σταθερούς υπολογιστές δεν προτείνουμε το Wifi. Η ενσύρματη σύνδεση προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα, χαμηλότερο ping και συνήθως υψηλότερες ταχύτητες.
Τα περισσότερα κουτιά έρχονται με κάποια ανεμιστηράκια, αλλά μπορείς να προσθέσεις κι άλλα. Εξαρτάται από το κουτί, αν χρειάζεται να προσθέσεις. 

Ηρακλής Γκολέμης απάντησε πριν 5 έτη

Αναλυτική απάντηση, σε λιγότερο από 24 ώρες, παρόλο το μεγάλο πλήθος ερωτήσεων. 
10/10. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια, συνεχίστε την απίστευτη δουλειά.