Μιχάλης Παππάς ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα! Είμαι σε αναζήτηση αγοράς για laptop. Προτιμώ κάτι σε dell ή asus (με τις προηγουμενες μου εμπειριες στα προηγούμενα να είναι θετικές.) με i7 επεξεργαστή. Τιμή μέχρι 850€. Η χρήση που θα του κάνω θα είναι για εργασία, ταινίες. Δεύτερον παράγοντας (αν βρίσκεται κάτι στην αγορά) το gaming σε παιχνίδια όπως fifa και fm. Για το τελευταίο κομμάτι τονίζω πως έρχεται σε δεύτερη μοίρα και δεν είναι ο κύριος λόγος. (Αν δεν υπάρχει κάτι που να υποστηρίζει και το gaming, δεν με ενοχλεί)

7 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, σε αυτά τα χρήματα αυτό το dell είναι μία πολύ καλή επιλογή. Εάν θες κάτι δυνατότερο μπορείς να δεις αυτό, το οποίο είναι μία πολύ ισορροπημένη πρόταση για αυτά που ζητάς..η lenovo είναι μία πολύ αξιόπιστη εταιρεία. Βάζοντας το χέρι πιο βαθιά στη τσέπη μπορείς να δεις και αυτό.

Μιχάλης Παππάς απάντησε πριν 4 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ αρχικά για την απάντηση! Ενδιαφέρον οι προτάσεις σου! Επειδη, δεν κοίταζα τόσο σε gaming laptops όπως κατά κύριο λόγο τα δυο τελευταία που μου πρότεινες, έκλεινα προς το dell. Αν ξέχναγες το gaming, είναι μια καλή επιλογή το dell που μου έχεις προτείνει ή έχεις και κάποιο άλλο στα υπόψιν;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Όχι, είναι πολύ καλή επιλογή.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΣ απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα σας θα ήθελα να με βοηθήσετε να πάρω ένα laptop καινούριο και αξιόπιστο για ταινίες world exele socile Medi μέχρι 500€ γρήγορο επεξεργαστή ssd δίσκο 15 οθόνη . Ευκαρηστω. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Νίκο, αυτό είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Stefanos Marinos απάντησε πριν 3 έτη

Καλύσπερα ψάχνω και εγώ για laptop μέχρι 700€ και θα ήθελα ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα λευτα να πάρω τι έχετε να προτείνετε (από Ελλάδα);;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Στέφανε, κάνε μία νέα δική σου ερώτηση για να μην ειδοποιείται άδικα αυτός που την ξεκίνησε αρχικά..