Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΒοηθεια για αγορα ενος λαπτοπ απο την ασους
Δημοσθένης Μιχαλόπουλος ρώτησε πριν 8 έτη

γεια σας

το λαπτοπ το οποιο θα ηθελα να αγορασω ειναι αυτο http://store.asus.com/us/item/201510AM170008067?_ga=1.84749337.100423816.1470941090

θελω να το αγορασω απο την ιδια την εταιρια asus η αλλιως να βρω καποιο καταστημα απο ελλαδα που να το παρω οχι ομως σε μεγαλυτερη τιμη.

πως θα μπορουσα να κανω μια τετοια αγορα απο το ιντερνετ ειναι ασφαλης; και γιατι οταν ξεκιναω να κανω την αγορα στην σελιδα εμφανιζεται ενα popup που λεει invalid state?

ευχαριστω πολυ :)

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Το συγκεκριμένο κατάστημα απευθύνεται στην Αμερική, αλλά ακόμα και να μπορούσες να κάνεις παραγγελία, μαζί με τα ταχυδρομικά, δασμούς και ΦΠΑ, θα σου έρχονταν στην διπλάσια τιμή.

Δημοσθένης Μιχαλόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

φιλε μου εχω ψαξει τα παντα και δεν εχω καταληξει θελω :
i7 6700hq ,nvidia gtx960m ( 4GB) 8gb ddr4 ram , και θελω και 1tb HDD kai ena mikro SSD μπορεις να μου κανεις καποια προταση; γενικα 1100 με 1200 max εχω να δωσω ... ειμουν αναμεσα σε αυτο MSI-NB-GL72-6QF-407NL ομως μου τα χαλαει λιγο η καρτα γραφικων η οποια ειναι 2gb και εγω ειμ gamer... τι πιστευεις; να παρω αυτο ; η εχεις να μ προτεινεις καποιο με τα ιδια χαρακτηριστικα απλα 4 gb? να σαι καλα συγνωμη για την ταλαιπωρια απλα επειδη εσυ ξερεις θα μ λυσεις τα χερια , το εχεις κανει πολλες φορες , ευχαριστω :)

Δημοσθένης Μιχαλόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

ειναι και αυτο που ειχα δει:
Turbo-X-Laptop-Furious-Black-Edition-4VR-MTS
αλλα δεν ξερω ισως πρεπει να φοβαμαι λιγο τα turbo-x γιατι εγω το θελω το λαπτοπ να αντεξει για 5χρονια και παραπανω που ειναι η σχολη.. μου ειπαν και κατι που δεν αναφερεται οτι η μητρικη αυτου του λαπτοπ ειναι clevo .. εσεις οτι μου πειτε..

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Φίλε Δημοσθένη, τα Turbo-X βγάζουν τις περισσότερες ζημιές στην αγορά. Με κανένα τρόπο δεν τα συνιστούμε.

Αυτό το laptop έχει ακριβώς τις προδιαγραφές που θέλεις. Αυτό έχει τα ίδια χαρακτηριστικά σε ελαφρώς χαμηλότερη τιμή.

Υπάρχει και αυτό, που δεν έρχεται με λειτουργικό και πρέπει να αγοράσεις Windows ξεχωριστά, αλλά και πάλι συμφέρει.