Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΒοηθεια για αγορα νεου/καλυτερου router
George Mos ρώτησε πριν 9 έτη

Καλημερα Αγγελε,
Eιδα το router που ειχες προτεινει στο αρθρο με το μπλοκαρισμα ιστοσελιδων στο ιντερνετ και σκεφτηκα οτι μαλλον πρεπει να αλλαξω το router που μου ειχε δωσει ο ΟΤΕ (Airties 204) γιατι η ποιοτητα του wifi μεσα στο σπιτι δεν ειναι η καλυτερη. Μονο που διαβαζοντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ψαρωσα καπως γιατι ειναι πολλα και δε θελω να κανω καμια χαζομαρα. Εχω γραμμη ISDN και ADSL(24 Mbps/πιανω 8 στα 2 χλμ απο τις εγκαταστασεις ΟΤΕ), δηλαδη 2 γραμμες τηλεφωνου και 1 ιντερνετ.
Σε παρακαλω μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο router που να ειναι συμβατο με αυτα? Το ιντερνετ χρησιμοποιειται κυριως με wifi στο υπολοιπο σπιτι, παρεμβαλλεται διαδρομος(τσιμεντο/τοιχοι) και ενιοτε και 1-2 κλειστες ξυλινες πορτες, οποτε να εχει και δυνατο σημα. Θα επαιρνα το ιδιο που προτεινες απλα επειδη κοστιζει και 60 ευρω θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα πανε χαμενα απο ασυμβατοτητα με ISDN.
Ευχαριστω πολυ, με εκτιμηση.

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλημέρα Γιώργο. Αυτό είναι το πιο φθηνό ISDN ασύρματο modem-router.

George Mos απάντησε πριν 9 έτη

Μηπως υπαρχει κατι καλυτερο? Δεν εχω προβλημα λιγο ακριβοτερο, πχ μεχρι τα 60 ευρω. Αυτο καλο φαινεται αλλα δεν εχει την παραμικρη περιγραφη.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αφού δεν έχεις πρόβλημα με την τιμή, τότε γιατί δεν παίρνεις αυτό που πρότεινα στο άρθρο?

George Mos απάντησε πριν 9 έτη

Δε βλεπω τα Windows 8.1 στις απαιτησεις συστηματος. Θα εχει προβλημα με αυτο ή δεν εχει σημασια? Ο υπολογιστης που ειναι συνδεδεμενος μεσω lan με το router εχει 8.1

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Μην ανησυχείς, δεν παίζει τον παραμικρό ρόλο το λειτουργικό σύστημα για το ποιο router θα βάλεις.