Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΒοηθεια για ανοιγμα windows
kaltsohe . ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπερα.
Ανοιγω το λαπτοπ μου  και χωρις να φτασει στην αρχικη οθονη κολλαει διοτι δεν μπαινει στα windows.
Προσπαθησα να μπω με usb οπου κατεβασα το windows internet tool απο αλλο laptop οπου το εγκατεστησα στο usb.Στη συνεχεια καταφερα και εφτασα στο σημειο οπου ζηταγε "γλωσσα,ημερομηνια και ωρα"πριν την εγκατασταση και πατησα επομενο.Μετα εκανα εγκατασταση στο  σημειο " για προχωρημενους".
Μετα μου ζητησε που θελω να εγκαταστησω μεσα στο λαπτοπ τα  windows 10 και επελεξα το c που ηθελα Ενω λοιπον μου εβγαλε κανονικα στην οθονη πως εγκατασταθηκαν τα windows,οταν εγινε επανεκκινηση με εφτασε παλι στο σημειο να ρυθμισω γλωσσα και ημερομηνια.
Αυτο το επανελαβα 3 φορες
ΥΓ Προσπαθησα να μπω και απο τον τροπο που αναφερεται στο αρθρο  "10 τροποι να μπουμε στα windows χωρις format' οπου πας απο boot options κλπ αλλα δε τα καταφερα.
Ευχαριστω

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα, αφού ολοκληρωθεί το format βγάλε το στικάκι ή επέλεξε από το bios να κάνει boot από το δίσκο και όχι από το στικάκι...λογικά κάνει κάθε φορά που ανοίγει την ίδια "λούπα"..

kaltsohe . απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπερα.
Τελικα τα καταφερα και αν καταλαβα καλα εγινε οπως αναφερεις.Προσπαθησα μερικες φορες και εβγαλα στικακι και μετα ξαφνικα μου ζητησε να μπω στο λογαριασμο μου στη microsoft για να κανει οριστικα εγκατασταση.
Ολοκληρωθηκε η εγκατασταση και καπου εχουν εγκατασταθει τα αρχεια.Ειχα διαβασει εδω πως μαλλον θα αποθηκευτουν σε ενα φακελο windiws 000.Τωρα αν τα βρω πως μπορω να τα εχω σε μορφη κανονικη και να ανοιγουν;
Ο δισκος μου c ειναι γεματος οσο ακριβως πριν την επανεγκατασταση.Υποθετω δε σβηστηκαν.
Ευχαριστω

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Εννοείς θες το φάκελο windows.old (το λένε και windows.old000 κάποιοι.) που έχει την προηγούμενη έκδοση των windows σου ;;
Αν ναι ,ο σκοπός ήταν να κάνεις τη δουλειά σου ΧΩΡΙΣ φορμάτ. Θα τον έβλεπες στο Ο υπολογιστής μου-->Τοπικός Δίσκος .

Τέτοιος φάκελος δημιουργείται μετά από αναβάθμιση των windows σε νεότερη έκδοση ,κι όχι μετά από κατευθείαν εγκατάσταση. Αν δε τον βλέπεις πουθενά ,δοκίμασε να τον ανακτήσεις όπως προτείνουν εδώ.
https://www.google.com/amp/s/www.easeus.com/amp/file-recovery/windows-old-file-recovery-from-windows-10.html

Τα προσωπικά σου αρχεία όπως φωτογραφίες ,βίντεο κλπ τα έχεις κρατήσει ;

kaltsohe . απάντησε πριν 3 έτη

Τα προσωπικα μου αρχεια δεν τα κρατησα τη συγκεκριμενη στιγμη.
Τα ειχα κρατησει αλλη στιγμη και λογικα τα πιο πολλα τα εχω.Αλλα ειχα διαφορα αλλα οπως σελλιδοδειχτες κλπ.
Νομιζα πως θα αποθηκευτουν σε καποιο φακελο.
Εισα πως ο δισκος μου παροτι εγινε επανεγλατασταση και ξεκινησε απο την αρχη,εχει την ιδια πληροτητα οπως πριν.Δηλαδη ειναι γεματος στα 190 απο 218 GB οπως πριν.
Ανακτουνται;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Έκανες φορμάτ ή ζήτησες να διατηρηθούν τα αρχεία σου?