Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΒΟΗΘΕΙΑ κανουργιο pc δεν δειχνει τιποτα
SeriousSmiley ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας παιδες μολις εστησα το νεο μου pc πρωτη φορα...ενω ασχολουμε με τα pc σε αλλο τομεα απο builds δεν εχω ιδεα. Προς μεγαλη μου εκπληξη το pc λειτουργει αλλα βαζοντας HDMI στην οθονη μου (και on motherboard και στην gpu) μου λεει no HDMI signal δηλαδη δεν ανοιγει και απλα δειχνει black screen, ειναι σαν να μην εχω βαλει καν οθονη... specs:

case:
NZXT H10
CPU:
ryzen5 3600

Mobo:
Tomahawk b450 MAX

GPU : 
Gigabyte 1660 OC

PSU:
Corsair CX 650M

CPU COOLER:
noctua nh d15 black

ssd :
ADATA XPG Gammix (ειναι καρτα που μπαινει στην motherboard πανω) δεν θυμαμαι πως λεγοντε...PCI κατι...

καρτα δικτυου:
TP-link archer t6E v1

RAM:
G-skill Ripjaws V 16GB DDR4 -4000MHz

Γραφω τελευταιες τις ραμ γιατι με δυσκολεψαν να μπουν...ηθελαν αρκετο πατημα αν και νομιζω δεν εβαλα και τρελη δυναμη...μπηκαν παντως και κλειδωσαν μια χαρα αλλα το αναφερω γιατι δεν ηταν τοσο ευκολο οσο στα βιντεο που βλεπω!

2.παρατηρηση το PSU ειχε μονο δυο καλωδια αρχικα της ΜΟΒΟ και της CPU εβαλα εγω αλλο ενα που ελεγε PCIe το οποιο μπαινει στο τροφοδοτικο και απο την αλλη μερια του καλωδιου εχει 2 ιδιες προεκτασεις..οι προεκτασεις ειναι ενα 6αρι και ενα διπλα 2αρι....η καρτα γραφικων μου ηθελε ενα 8αρι με τρυπουλες αλλα εβαλα διπλα διπλα το 6αρι και το 2αρι και τα "ενωσα" και μπηκαν κανονικα στην καρτα γραφικων.......
την αλλη προεκταση απλα δεν την χρησιμοποιησα....τα αλλα καλωδια τα εβαλα στις σωστες θυρες αποτι βλεπω ΙΔΙΑ builds...μονο τα 2 FAN CASES εχουν ενα καλωδιο με 3 τρυπουλες και στην ΜΟΒΟ τα system fans εχουν 4..οποτε και αυτα δεν τα συνδεσα!

εχετε καμια συμβουλη; Μπορει να εχω κανει και το πιο χαζο πραγμα...( Ναι την οθονη την εχω ανοιχτη) και να σημιωσω οτι δοκιμασα ΚΑΙ με dvi που εχει η ΜΟΒΟ και παλι τα ιδια..σας παρακαλω παιδες θελω την βοηθεια σας

5 Απαντήσεις

SeriousSmiley απάντησε πριν 4 έτη

case :
h 510 ***

SeriousSmiley απάντησε πριν 4 έτη

Επειδη το εγραψα λιγο καπως....η οθονη δεν αναγνωριζει καν οτι εχει συνδεθει σε pc 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Ο επεξεργαστής σου δεν διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά, οπότε είναι λογικό να μην λειτουργούν οι θύρες της μητρικής.

Ωστόσο, οι θύρες της κάρτας γραφικών έπρεπε να λειτουργούν. Η κάρτα γραφικών λειτουργεί κανονικά; Γυρνάει κάποιος ανεμιστήρας της;

Ο επεξεργαστής και η ψύκτρα έχουν σίγουρα τοποθετηθεί σωστά; Ρωτάω, γιατί αν δεν έχουν τοποθετηθεί κανονικά, ο υπολογιστής δεν κάνει boot.

SeriousSmiley απάντησε πριν 4 έτη

Ναι γιωργο λειτουγει η καρτα γραφικων και γυρνανε οι ανεμιστηρες της...Γενικα το πισι που εχω συδνεδεμενο ποντικι και πληκτρολογιο μετα απο καποια δευτερολεπτα αναβουν..(δηλαδη απο τι νομιζω ξεκιναει κανονικα)

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Η κάρτα γραφικών σου προσφέρει κάποιον άλλον τύπο σύνδεσης; Έχεις δοκιμάσει να τη συνδέσεις σε άλλη οθόνη;