Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΒοηθεια μετα απο καθε ανοιγμα του PC
George Dimitriadis ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα!
Αντιμετωπίζω ενα περιεργο προβλημα τον τελευταιο καιρο(1-2 εβδομαδες) που με εκνευριζει αφανταστα! :) Το προβλημα ειναι: Καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη,ανοιγω το chrome,μπαινω στο YouTube και ενω περιμενω να φορτωσει το βιντεο ο υπολογιστης κλεινει ξαφνικα.Ετσι μπαμ και κλεινει..χωρις κανενα μηνυμα προειδοποιησης..Αυτο συμβαινει σε οτιδηποτε κανω μετα το ανοιγμα του υπολογιστη..οχι μονο για το chrome..ακομα και να το αφησω ανοιχτο χωρις να ειναι κανενα προγραμμα ανοιχτο μετα απο λιγα λεπτα (3-4 περιπου) κλεινει.Με τι μπορει να σχετιζεται αυτο το προβλημα ? Υπαρχει καποια λυση ?
Ευχαριστω!

6 Απαντήσεις

Stelios Pappas απάντησε πριν 9 έτη

Γειά σου Γιώργο, έχεις κοιτάξει καθόλου τις θερμοκρασίες του υπολογιστή???

George Dimitriadis απάντησε πριν 9 έτη

Οχι..λες να φταιει αυτο ? Πως μπορω να δω τις θερμοκρασιες του υπολογιστη?

adam απάντησε πριν 9 έτη

exei eidika programata

Fase NiRo απάντησε πριν 9 έτη

Αν ο υπολογιστής σου είναι παλιός και λειτουργούσε εντατικά για αρκετά χρόνια, τότε είναι σχεδόν σίγουρα πρόβλημα θερμοκρασίας (συσσωρευμένη σκόνη στο ανεμιστηράκι του επεξεργαστή και θερμοαγώγιμη πάστα που δεν αποδίδει πλέον). Η υπόθεση αυτή ενισχύεται εφόσον δεν έχει ανοιχτεί ποτέ το σύστημα για να γίνει καθαρισμός. 
Αν είναι σχετικά καινούργιος (2-3 χρονών) και δεν λειτουργούσε για κανα 14ωρο κάθε μέρα, η θεωρία της υπερθέρμανσης λόγω σκόνης και θερμοαγώγιμης πάστας δεν στέκει τόσο πολύ. Θα υπερθερμαίνεται μεν, αλλά δύσκολα θα φτάνει σε σημείο να κλείνει ο υπολογιστής όταν τον ανοίγεις χωρίς να κάνεις τίποτα. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον τα έχει παίξει (ή χαλάρωσε κάποια σύνδεση) το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή.
Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να ανοίξεις το κουτί (αν είναι desktop) ακόμα και αν είσαι αρχάριος και να δεις αν λειτουργεί το ανεμιστηράκι όταν ανοίγεις το pc (εξετάζοντας και τις συνδέσεις αν δεν λειτουργεί to ανεμιστηράκι) και να καθαρίσεις λίγο αν πνίγεται στη σκόνη ο υπολογιστής. Αν φοβάσαι να τον ανοίξεις, μπορείς να πεις σε κάποιο φίλο σου που ασχολείται ή να πας σε κάποιον ειδικό (το οποίο όμως θα κοστίσει). Αν ασχολείσαι και ξέρεις από αυτά, ανοίγεις το pc, καθάρισμα ψύχτρας (εφόσον λειτουργεί), καινούργια πάστα και λογικά θα είσαι εντάξει.

Stelios Pappas απάντησε πριν 9 έτη

Γιώργο, εδώ είναι το προγραμματάκι για τις θερμοκρασίες, και εδώ ένας οδηγός για να ανεβάσεις μια εικόνα να δούμε τι γίνεται!

George Dimitriadis απάντησε πριν 9 έτη

Το προβλημα λυθηκε.Δεν κλεινει αλλο μετα το ανοιγμα.
Ευχαριστω παντως.