Kostis Avgenakis ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα κ απο εμένα..Θα ξαναπώ μπραβο για την υπέροχη δουλειά που κάνετε...
λοιπόν εχω ενα πρόβλημα (άλλο ένα): lenovo ideapad z710 ( αγορασμένο απο e-shop )
μου βγάζει οτι έχει δυο κάρτες γραφικών..συμφωνα με το site την nvidia 840m κ την Intel hd 4600..το πρόβλημα μου ειναι το εξης..ενώ κατεβάζω απο το site της nvidia τους οδηγούς, οταν παω για εγκατάσταση μου λέει οτι ¨αυτό το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών δεν είναι δυνατό να βρει συμβατό υλισμικό γραφικών"!!Τι λάθος κάνω?εννοείται οτι κατεβάζω τους σωστους οδηγούς για την 840m..

7 Απαντήσεις

Κώστας Κατσάνος απάντησε πριν 8 έτη

Λοιπόν από ότι βλέπω το εν λόγω λάπτοπ δεν έχει προεγκατεστημένο λειτουργικό, οπότε έκανες καθαρή εγκατάσταση.
Εγώ στην θέση σου θα άφηνα πρώτα το Windows Update να παίξει μπάλα, και μετά θα πήγαινα στο support της Lenovo να κατεβάσω τους εναπομείναντες drivers.
Είχα αντιμετωπίσει και εγώ ένα θεματάκι με τους drivers των καρτών γραφικών στο δικό μου Lenovo, επίσης dual graphics και νομίζω η λύση ήταν η σειρά εγκατάστασής τους. Δοκίμασε πρώτα να εγκαταστήσεις της Intel και μετά της nVidia.

K-S S-K απάντησε πριν 8 έτη

κατέβασε αυτό το πρόγραμμα και θα είσαι οκ

http://www.geforce.com/geforce-experience/download

Kostis Avgenakis απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα..παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις..θα το δοκμασω αυτό με τη σειρά εγκαταστασης αλλά δεν πιστεύω να κάνω δουλειά.. Όσο για το geforce experience δν το πέρνει γτ πρέπει να εγκαταστησω την κάρτα γραφικών πρώτα.. Εχω απογοητεύει...

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Είχαν κάποιο πρόβλημα οι drivers; Και για τι λειτουργικό μιλάμε;

Kostis Avgenakis απάντησε πριν 8 έτη

Ως διαμαγειας πρέπει να έφτιαξε..κάπου διάβασα ότι πρέπει να εγκαταστάσεις πρώτα τους οδηγούς της intel κ μετά της nvidia..πλέον δεν μου την βγάζει στις άγνωστες συσκευες.. Αλλά όταν πάω να δω τον προσαρμογέα μου λέει ακόμα intel...γτ αυτό?ξέρει κάποιος? Για windows 7 pro 64..

K-S S-K απάντησε πριν 8 έτη

Κάθε φορά που θα ανιγεις ένα προγράμμα προσπάθησε να πατάς δεξί κλικ και μετά εκτέλεση με επεξεργαστή γραφικον και ναι να διαλέγεις τη κάρτα της nvidia

Kostis Avgenakis απάντησε πριν 8 έτη

Λοιπόν παιδιά σας ευχαριστώ παρά πολύ για τις απαντήσεις σας..εντέλει λειτουργεί κανονικά πλέον και κάνω κ αυτό που λες  (περισσότερα…)