Dimitris Matragos ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα
 
ονομαζομαι Δημητρης Ματραγκος παρακολουθω το site σας εδω και 2 χρονια περιπου και τολμω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω συναντησει απο πλευρα ενημερωσης για τον χωρο της τεχνολογιας με super αναλυσεις και γλωσσα που ολοι καταλαβαινουμε, 
Πηρα το θαρρος να σας γραψω αν και φανταζομαι οτι το εχουν κανει αλλοι πριν απο μενα αλλα δεν βρισκω αλλο τροπο για να μιλησω με καποιον τον οποιο μπορω να καταλαβω και γιατι οχι να εμπιστευτω. 
Ο λογος που σας γραφω ειναι για το affiliate marketing, ειμαι χωρις πραγματικη εργασια απο το 2011 εχω κανει διαφορα πραγματα για να μπορεσω να επιβιωσω εως τωρα. προσπαθησα και εψαξα πολλες φορες αν μπορω να κανω κατι μεσω ιντερνετ γιατι καταλαβαινω οτι εδω υπαρχει κρυμμενος χρυσος και δεν εννοω για δουλεια χωρις κοπο αλλα κατι στο οποιο ολοι βρισκομαστε εχει μελλον και καθημερινα αναπτυσεται. Αυτη την στιγμη σας γραφω απο Τσεχια γιατι Ελλαδα δεν μπορεσα να βρω κατι και ηρθα να δουλεψω ακομα και σε εργοστασιο η οπουδηποτε αλλου μπορω να βρω χρηματα για να ζησω. ευτυχως εδω ειμαι σε φιλικο περιβαλλον και δεν επιβαρυνομαι με κοστοι ενοικιου κλπ αλλα πρεπει να βρω κατι γρηγορα να ασχοληθω. 
Στο θεμα μας για να μην σας ζαλιζω, δεν εχω site αλλα αχω ασχοληθει λιγο και νομθιζω οτι μπορω να τα καταφερω να κανω ενα η και παραπανω. θα ηθελα καποιον να με βοηθησει για να κανω τα πρωτα μου βηματα στο affiliate πιστευοντας οτι εκει υπαρχει ενα καλο ποσοστο χρηματων αν ασχοληθω. Ψαχνοντας διαβαζοντας και παρακολουθωντας πραγματα στο internet παντα επεφτα σε σελιδες επι πληρωμη για webinar κλπ που υποσχονται εκκατομυρια. δεν ειναι οτι δεν θελω αλλαμε φτανουν χρηματα για να μπορω να ζησω. θα κλεισω εδω γιατι ξερω οτι ο χρονος σας ειναι περιορισμενος (θα μπορουσα να γραψω πολλα ακομα lol) και θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν μπορεσετε να με βοηθησετε. 
Ειμαι ανθρωπος που με ενδιαφερει η τεχνλογια γενικως ψαχνω καινουρια πραγματα, ημουν πρωην πωλητης (απο τους καλους θα ελεγα) και εχω αφθονο χρονο τωρα. Για οτιδηποτε αλλο θελετε το mail μου το εχετε αν θελετε τηλεφωνο η skype για να μπορεσουμε να επικοινωνησουμε με χαρα να σας τα δωσω.
Ευχαριστω εκ των προτερων (sorry για την ερωτηση εδω αλλα το μαιλ δεν ειναι εγκυρο πλεον)
 
Με ευχαριστιες (οχι τυπικα)
Δημητρης

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη,
Δεν είμαστε σίγουροι τι βοήθεια ακριβώς χρειάζεσαι.
Το Affiliate marketing είναι κατά βάση πολύ απλό.
Αρχικά χρειάζεσαι ένα κανάλι επικοινωνίας, είτε αυτό είναι site, είναι είναι κανάλι στο YouTube, είτε είναι επαγγελματική σελίδα στο Facebook, είτε ένα τακτικό newsletter, είτε οτιδήποτε άλλο.
Ύστερα, γράφεσαι σε κάποιο affiliate δίκτυο. Για Ελλάδα, το πιο δημοφιλές και με τις περισσότερες επιλογές είναι η LinkWise. Βέβαια υπάρχουν και προγράμματα σε ξένα δίκτυα, ή in-house προγράμματα συγκεκριμένων υπηρεσιών στα οποία επίσης μπορείς να εγγραφείς.
Τέλος, προωθείς τα προϊόντα, που κατά προτίμηση θα πρέπει να έχουν κάποια σχέση με το κανάλι και το κοινό. Στο PCsteps, για παράδειγμα, θα προωθήσουμε το e-shop, αλλά δεν θα είχε νόημα να προωθήσουμε καλλυντικά.
Βέβαια, για να έχεις κέρδος θα πρέπει να έχεις επισκεψιμότητα σε όποιο κανάλι και αν επιλέξεις. Το πώς αποκτάς επισκεψιμότητα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, το οποίο πρακτικά δεν έχει τέλος. Έχουμε καλύψει κάποια βασικά για τη δωρεάν προώθηση στον σχετικό οδηγό.
https://www.pcsteps.gr/88730-δωρεάν-προώθηση-ιστοσελίδας-site-μέθοδοι/
Πέρα από αυτά, πραγματικά δεν έχουμε κάτι παραπάνω να σου πούμε. Βρες ένα θέμα το οποίο θα σε ενδιαφέρει αρκετά για να ασχοληθείς με την ανάπτυξή του σε καθημερινή βάση, βρες εταιρείες που να ταιριάζουν στο θέμα σου για να προωθήσεις, και ξεκίνησέ το.
Έχε πάντως υπ' όψιν πως ακόμα και για να βγάζεις 500 ή 600 ευρώ το μήνα, μπορεί να πάρει μήνες, ή και πάνω από χρόνο. Δεν πρόκειται να γίνει ούτε σε μία εβδομάδα ούτε σε ένα μήνα. Θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα κοινό και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, και αυτό παίρνει χρόνο.

Dimitris Matragos απάντησε πριν 6 έτη

ευχαριστω πολυ για την απαντηση, θα διαβασω τα αρθρα που ειναι σχετικα θα φτιαξω αυτο που εχω στο μυαλο μου και θα δουμε. ειναι κατανοητο οτι χρειαζεται χρονο και δεν περιμενω απο την μια μερα στην αλλη να γινω εκκατομυριουχος, οπως σε καθε δουλεια επενδυεις χρονο και χρημα. εδω τα χρηματα επενδυσης ειναι σχεδον αμελητεα. ευχαριστω και παλι και συγχαρητηρια για την δουλεια σας