Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΒοηθεια σχετικά με υπηρεσία στο διαδίκτυο
Panagos Panagis ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια σας, θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με τις δημοσιεύσεις μου στο facebook. θέλω λοιπόν αν γνωρίζετε να μου πείτε ή να μου προτείνετε μία υπηρεσία από την οποία εγώ θα μπορώ να κάνω αυτόματα post σε κάθε ομάδα που είμαι εγγεγραμμένος στο facebook. κάτι σαν αυτή την υπηρεσία δηλαδή: dlvr.it  η οποία όμως δεν βοηθάει γιατί θα πρέπει η σελίδα ή η ομάδα που είμαι εγγεγραμμένος στο facebook να είναι δική μου , ενώ εγώ θέλω να είμαι απλό μέλος και να μπορώ μέσω ενός link που θα βάλω σε ποιες ομάδες να δημοσιεύεται το περιεχόμενο που θέλω απο την ιστοσελίδα μου. γνωρίζετε κάποιά υπηρεσία που να μπορεί να μου προσφέρει κάτι ανάλογο; Καθως ακόμα δεν την έχω βρει αν υπάρχει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθειά σας, η οποία εύχομαι να με απαλλάξει απο το χειροκίνητο μαρτύριο. 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά κάποια τέτοια υπηρεσία, αλλά με μια γρήγορη ματιά κατάφερα να βρω μερικές.
Για δοκίμασε αυτή:
https://postcron.com/en/blog/how-to-post-to-multiple-facebook-groups-at-once-automatically/

Panagos Panagis απάντησε πριν 7 έτη

Οχι δυστυχώς και σε αυτή τη υπηρεσία θα πρέπει να είναι δική σου.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Το πιο πιθανό είναι ότι το facebook δεν δίνει τη συγκεκριμένη δυνατότητα για να αποφευχθεί το spam από κακόβουλους χρήστες.

Thegamer 27 απάντησε πριν 7 έτη

Μετά από πολύ ψάξιμο και με πολλή λίπη μπορώ να σου πω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο διότι αν υπήρχε το spam στις ομάδες θα ήταν ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο.