Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΒοηθεια! Blue screen και απεγκατασταση παιχνιδιων
Ivan Jacob ρώτησε πριν 9 έτη

Γεια σας. Αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα στο pc και ζηταω την βοηθεια σας. Τον τελευταιο καιρο, ο υπολογιστης ξαφνικα εσβηνε και εβγαινε μια μπλε οθονη. Σημερα με το που τον ανοιξα, μετα απο 1 λεπτο ξαναεσβησε. Εχω εναν παλιο υπολογιστη, με win xp 32. Αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι ενα. Ειχα εγκαταστησει στον υπολογιστη το metro 2033. Ειναι γεγονος οτι πλεον αυτο το παιχνιδι δεν βρισκεται σε κανενα καταστημα σε ολη την ελλαδα! Οταν το εγκατεστησα μου ζητησε να χρησιμοποιησω το steam. Ισως για επικυρωση, δεν ξερω. Αλλα αν δεν μπορεσω να το απεγκαταστησω απ τον υπολογιστη, θα μπορεσω να το παιξω σε αλλο υπολογιστη; Και τι θα γινει και με τα αλλα παιχνιδια; πως μπορω να τα ανακτησω; Γιατι λογικα αν επιμεινει το προβλημα θα πρεπει να κανω format. Καμια ιδεα;

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Άμα έχεις τα cd / dvd εγκατάστασης των παιχνιδιών μπορείς να τα βάλεις σε άλλο υπολογιστή, όπως και τα παιχνίδια στο steam account σου.
Για υπολογιστή με XP που θεωρητικά είναι παλιός, τα προβλήματα μπορεί να είναι πολλά, από θερμοκρασία μέχρι μνήμες και σκληρός.