Marik ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα! Πριν από μερικές μέρες είχα μία πρόταση απ τον Άγγελο για 2x8 RAM ( http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-1600c9d-16grsl-16gb-2x8gb-so-dimm-ddr3l-1600mhz-ripjaws-dual-channel-kit-p-PER.550916 ) αλλά λόγω οικονομικών , προς το παρόν θα προτιμήσω την προσθήκη μιας ακόμα RAM 4 GB! Oπότε , αν μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή μνήμη και σχετικά φθηνή αν είναι εφικτό. 'Εχω pc3-12800 , DDR3 στα 800 MHz , 1,35V 

Start your code here

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αυτή είναι καλή επιλογή.

Έχε υπ' όψιν, όμως, πως αγοράζοντας μια μονή RAM των 4GB είναι πολύ δύσκολο να αγοράσεις αργότερα RAM που να ταιριάζει σε Dual Channel DDR. Ακόμα κι αν πάρεις ακριβώς την ίδια, κάποιες μητρικές έχουν πρόβλημα επειδή οι RAM ήταν από άλλη παρτίδα του εργοστασίου.

Marik απάντησε πριν 9 έτη

δηλαδη αν την αγορασω αυτη , αρα συνολικα θα εχω 8 gb , αν αργοτερα αποφασισω να βαλω 2χ8(εννοειται αντικατασταση των ηδη υπαρχοντων μνημων) θα εχω προβλημα? επισης αν παρω αυτη που μου υπεδειξες πιθανολογεις προβλημα? 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν θα έχεις πρόβλημα στο να αντικαταστήσεις τις RAM. Ίσως όμως έχεις πρόβλημα στο να ταιριάξει η νέα 4άρα. Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων, είναι θέμα τύχης.