Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΓεια σας, εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστή μου.
006dm ρώτησε πριν 4 έτη

Όταν έπαιζα fortnite στο λαπτοπ ξαφνικα κλείνει. Το ανοίγω και οι ανεμιστήρες λειτουργούν στο 100% και δεν κάνει boot στο λειτουργικό σύστημα, έφτιαξα φλασάκι για format από εναν άλλο υπολογιστή, έκανα boot από το φλασάκι και δεν λύθηκε το πρόβλημα. Τι μπορεί να φταιει; 

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Μετά το format, τι πρόβλημα ακριβώς εμφανίζεται; Εμφανίζεται κάποιο συγκεκριμένο σφάλμα ή απλά δεν φορτώνει το λειτουργικό; Σίγρουα κάνεις boot από τον δίσκο; Το laptop είχε ανεβάσει υψηλές θερμοκρασίες όταν έπαιζες;

006dm απάντησε πριν 4 έτη

Δεν είχε υψηλές θερμοκρασίες.Εκλεισε ξαφνικα και όταν το ανοίγω λέει insert installation disk. Βάζω το usb που ειχα τα Windows 10 από προηγούμενο format, επιλέγω boot από το usb και κλείνει. Δεν είναι οτι καηκε η μητρική γιατι στο bios μπαίνει κανονικά.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Πήγαινε στο BIOS και ρύθμισε να γίνεται boot από τον σκληρό δίσκο. Ίσως για κάποιον λόγο να έχει αλλάξει η σχετική επιλογή. 

006dm απάντησε πριν 4 έτη

Δεν βρίσκω την επιλογή. Μου λέει No bootable dervice found. Αν αντικαταστήσω τον δίσκο θα έχει αποτελεσμα;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Μπες στο BIOS, πήγαινε στις επιλογές για το boot και βγάλε μας ένα screenshot για να σου πούμε εμείς ποια συσκευή πρέπει να είναι πρώτη. 

006dm απάντησε πριν 4 έτη

Τελικά βρήκα το πρόβλημα, ξεβιδωσα το λαπτοπ για να βάλω έναν παλιό μου δίσκο που το ξεβιδωσα απο το παλιο μου λάπτοπ και όταν πήγα να το βάλω στο καινούργιο είδα οτι είχαν μπει παρα πολλα κομματια από χαρτάκια στον δίσκο και στο optical drive με το που τα έβγαλα ολα λειτούργησαν κανονικα, πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!